Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 4 2009

Vecka 53
28 december - 3 januari

Veckans tönt är givetvis en viss Ann-Charlotte Marteus, vem nu det är egentligen. Hon har skämt ut sig ordentligt i pinsamma lögnblaskan Expressen (där tydligen vilka extremister som helst får komma till tals). Jag länkar givetvis inte till kvällstidningen, men väl till ett kritiskt inlägg om den förvirrade kvinnans pladder.

Tönt är också Farbror Torsten, som under december månad gjort det (lyckligtvis extremt sällsynta) misstaget att besöka kvällstidningarnas hemsidor. Torsten ville verifiera att ett citat från en galen vädergubbe var korrekt återgivet, samt kolla in Ann-Charlotte Marteus pladder (se stycket ovan). Skämmes Farbror Torsten! Skämmes! Du vet att kvällstidningarnas blaskor är bortkastad tid att läsa. Det finns bara extremiteter, lögner och galenskap där.

Vecka 52
21 - 27 december

Töntar är givetvis tidningen Fikus... jag menar Fokus, som utnämnt bluffmakaren Johan Rockström till årets svensk. Undrar om Fokus har tappat fokus, eller om det är ironi som står i fokus.

Vi vet alla vem som blir årets tönt 2009. Denna gång har Hugo Chavez skämt ut sig genom att hyckla och skylla ifrån sig. Fattigdom löser inga problem utan att skapa nya. Och Venezuela producerar enorma mängder olja som exporteras. Detta har Chavez glömt när han skyller allt på "de rika", vilka det nu är.

Vecka 51
13 - 20 december

Pär Holmgren är givetvis en stor tönt, eftersom han vill avskaffa alla val i Sverige och därmed införa diktatur. Det är helt sjukt hur djupt SVT:s förre meteorolog sjunkit. Har han inget förstånd kvar? Demokrati innebär frihet och makt åt vanligt folk, och det är värt att försvara. Pär Holmgren kan därför fara och flyga!

I samband med att en hockeyspelare i Örebro fick hjärtstillestånd och höll på att dö mitt under en match mot Bofors, ropade vissa ärketöntar i publiken: "Låt han dö!" Väx upp hjärndöda pissunge som ropar sånt. Dödsfall är inget en frisk människa vill ha på en ishockeyplan, och livsfara är inget man kan skämta om heller.

Vecka 50
7 - 12 december

Veckans töntar är givetvis idioterna som hungerstrejkar (sic!) för att rädda klimatet. Det var i SVT:s program Agenda som hade hittat ett gäng tokiga tjejer, bland dem svenska Sara som hittills gått ned 11 kilo, som vill försöka påverka folk så att människans klimatpåverkan stoppas. Eller nåt sånt där, eftersom människor inte kan påverka saker som solen, golfströmmen, El Nino, etc, så är ju frågan vad dessa löjeväckande och självspäkande nollor egentligen vill ska hända. Jag förstår dem inte, och jag föraktar deras åsikter och beteende.

Vecka 49
30 november - 6 december

Jag vet inte vem Pete Doherty är eller varför han är så känd, men kändis är han och töntig är han eftersom han alltid skämmer ut sig. Senast blev han utkastad efter att han sjungit som en idiot. Dessutom är han fulaste mannen i världen:
Pete Doherty är fulaste mannen i världen.

Vecka 48
23 - 29 november

Det finns en gäng kommunister som verkar tro att alla som har anställda blir mångmiljonärer på andras arbete. Och att det skulle vara något fel med att den som fixar inkomstbringande jobb åt andra tjänar pengar på det. Förbundet Allt Åt Alla heter töntarna, och de är ännu ett gäng fjortisar som tror att alla "rika" har fått tag i pengarna på ett oförtjänt vis. I verkligheten är det många företagare som aldrig får råd att köpa sig några 32-miljonersvillor. Och många som bor i fina villor har inte större förmögenhet, de har bara större bostadslån. Allt Åt Alla är troligen mest ett uttryck för att den svenska avundsjukan och missundsamheten ibland inte känner några gränser. Liksom den patetiska villfarelsen att det skulle vara rättvist att "avskaffa klassamhället". Om det är ekonomiska klasser som menas med det, då skulle det innebära att lata skulle vara lika rika som den som jobbar hårt och sparar länge. Hur rättvist är det?

Vecka 47
16 - 22 november

Alla som tror på världens undergång ett visst specikfikt årtal är naturligtvis töntar. Just nu tror tomtarnas vaktparad på 2012.

Vecka 46
9 - 15 november

Det måste vara något töntigt med en kille som inte får några brudar, provar produkter från Axe, och sedan när det inte hjälper stämmer företaget bakom produkterna, Unilever. Kan han verkligen ha blivit så lurad av reklamen?

Vecka 45
3 - 8 november

Veckans töntar är givetvis Greenpeace som skapade ökade koldioxidutsläpp för att protestera mot koldioxidutsläpp... Paradoxalt och töntigt nog fick "deras" fossilbränsledrivna lastbil köra ända från Tyskland till Stockholm, och sedan skyfflade dem själva ut lite brunkol på backen utanför Rosenbad. Greenpeace är alltså en miljöorganisation som försämrar miljön. Dessutom var det hela en olaga demonstration och skattebetalarna, d v s Farbror Torsten, fick betala städarbetet.

Vecka 44
26 oktober - 2 november

Veckans tönt är givetvis Hugo Chavez som ställt till det så illa i Venezuela att han nu måste förbjuda bad och att duscha längre än 3 minuter.

Vecka 43
19 - 25 oktober

De ryssar som vill förbjuda Simpsons, South Park och Family Guy är moralistiska töntar. Det är å andra sidan inte oväntat, de styrande i Kreml har ju länge försökt hjärntvätta folket till lydnad genom att stoppa all opposition i landet. Så varför inte starta en statlig TV-kanal för att uppfostra unga till lydiga patrioter? Redan den gamla massmördaren och diktatorn Lenin använde sig ju av nyttiga idioter.

Vecka 42
12 - 18 oktober

Venezuelas halvdiktator och i praktiken kommunist Hugo Chavez fortsätter att skämma ut sig och sitt stackars land.
* Han har förbjudit golf, eftersom det enligt honom är en "borgerlig sport". Varför blanda in politik i idrott? Är Chavez elak eller galen?
* Sen har pajasen låtit staten stjäla ännu ett Hilton-hotell. Detta eftersom hotellet ville att vissa regler skulle följas. Det här med hänsyn och respekt för privat egendom är tydligen inget för en ärkesocialistisk demokratihatare.
Tidigare har han bland annat stängt radiostationer, ändrad valdistrikt, och velat pissa på demokratin genom att skriva in socialismen i konstitutionen. Inte konstigt att välutbildade börjar fly landet och att maten tar slut. Den här typen av politik, i det närmaste kommunism, leder alltid till fattigdom.

Vecka 41
5 - 11 oktober

Du som köpte vanlig papperskorg för 11000 kronor är en tönt. Precis som du som köpte två begagnade promenadkäppar i trä för 54000 kronor. Och du som köpte en trämodell av dramaten för ohyggliga 1025000 kronor, över en miljon alltså. Och du som köpte ett tärningsset för 75000 kronor är också en tönt. Precis som ni som köpte elgaffeln för 16000 kronor, fåtöljer för över 100000 kr styck, ett par stoppur för 82000 kr, och två sängbord för 340000 kr. Ja, alla som slösade bort sina pengar på begagnat skräp som Ingmar Bergman ägt är töntar. Det är som det brukar heta, en dåre och hans pengar går lätt skilda vägar. Sök hjälp! Regissör Bergman gjorde ju inte ens några bra filmer eller pjäser. Det hade varit bättre om pengarna skänkts till Världens Barn eller Rädda Barnen eller någonting.


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen