Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 3 2010

Vecka 39
27 september - 3 oktober

1999 mördade Paul Powell en tjej och våldtog hennes 14-åriga syster deras hem i Virginia, USA. Till slut betraktades det som två olika fall, och hans dödsdom omvandlades till fängelse. Då gjorde den sjuke och kriminelle Powell något riktigt töntigt, han skrev till åklagarna och skröt om att han överlistad dem. Dessutom gav det dumma fanskapet mer detaljer om brotten. Åklagarna lyckades tack vare det få upp fallet på nytt och Paul Powell dömdes 2003 till döden och avrättades 2010 i elektriska stolen. Hoppas det sjuka töntiga pedofilaset led fruktansvärt när han grillades till döds. Som en uppvärmning inför en evighet i helvetet. Är huvudet dumt får kroppen lida.
Källa: Sky News

Vecka 38
20 - 26 september

Veckans töntar är internationella boxningsförbundet Aiba, som enligt Svd.se sexistiskt nog uppmanade kvinnorna som VM-boxades att göra det i kjol. Lägg till tajta linnen och i finalen även minikjol som uppmaning så är marknadsföringsfokuset uppenbart - publiken ska lockas av kropp, inte sport. Vad är det för töntar som inte litar på att den egna sporten håller för att locka publik?

Tönt är också socialdemokraten Ibrahim Baylan för hans överoptimism (statistiska lögn?) dagarna innan riksdagsvalet.

Vecka 37
13 - 19 september

Veckans tönt är givetvis Mikael Wiehe, som inte bara är kommunist och desperat på uppmärksamhet utan även bokstavligt talat vill smiska finansmän.

Vecka 36
6 - 12 september

Veckans tönt är James Lee, som enligt Guardian krävt att Discovery Channel ska rädda planeten genom att sända program som uppmuntrar folk att sterilisera sig och inte skaffa fler "smutsiga" barn som blir nya "parasiter" till människor. Enligt MSNBC sköts James Lee till döds i samband med att han beväpnad rusat in i Discoverys byggnad i amerikanska Silver Spring och tagit gisslan. Där känslor går in går förståndet ut. Det är "världsräddaren" James Lee ännu ett bevis på. Finns det månne till och med en ekoterrorism?

Vecka 35
30 augusti - 5 september

Veckans tönt är givetvis amerikanske studenten Kyle Dubois:
* Först leker han på lektionstid genom att elektrifiera sina bröstvårtor så mycket att hjärtat tillfälligt stannar.
* Sedan stämmer han skolan för att de inte berättade att det kunde vara farligt.
* Dessutom hävdar han att han fick en permanent hjärnskada av elen.
Beter man sig så dumt var han nog hjärnskadad redan innan!
Källa: Daily Mail
amerikanske studenten Kyle Dubois

Skärmdumpen ovan finns också bevarad i bildsamlingen.

Vecka 34
23 - 29 augusti

Veckans töntar är alla idioter som kastar saker på domare i t.ex. fotboll. De skämmer bara ut de riktiga fansen och förstör för alla. Varför kan inte vissa "vuxna" gå på fotboll utan att tappa förståndet?

Vecka 33
16 - 22 augusti

Konspirationsterier må vara spännande, och folk som går mot strömmen må vara intressanta, men det ska inte gå till överdrift som hos Nya Politiken:
"Uppgifter, vilka aldrig eller mycket sällan kan läsas om i våra traditionella medier, därför att de ägs och styrs av personer som styr världspolitiken. Uppgifterna hämtas från oberoende källor, som vågar gå utanför det sk 'etablissemanget'."
Att tro att alla traditionella medier styrs av världens makthavare är naivt. Världens makthavare tycker dessutom väldigt olika, så ens om så var fallet skulle det inte bli någon enformig hjärntvätt. Det blir därför rätt töntigt när Nya Politiken lägger upp vadsomhelst av vemsomhelst som tror på allt från Domedagen 2012 och att politiker bygger hemliga skyddsrum inför undergången, till rymdvarelser här på jorden och en utomjordisk ambassad i Kazakhstan. Såvida inte det hela nu var tänkt att tas med en klackspark, eller skrattas åt, men nu verkar det vara seriöst menat.

Vecka 32
9 - 15 augusti

"Alla jagar alla, men ingen kan stoppa Salander och Mikael Blomkvist i deras jakt efter rättvisa!"
Ingen kan stoppa...?! Vilken töntig beskrivning den där meningen är. DVD-beskrivningen hos Lovefilm känns amatörmässig eftersom den innehåller så många floskler och klichéer.

Vecka 31
2 - 8 augusti

Låtsasstaten Vatikanen är veckans töntar, efter deras påstående att kvinnliga präster är ett ungefär lika stort brott som pedofili. Är det Vatikanen eller bibeln det är fel på?

Vecka 30
26 juli - 1 augusti

Fred Phelps, som leder den kristna sekten Westboro Baptist Church, är veckans tönt. Detta eftersom dessa tokar inte kan respektera begravningar. Bland annat planerade sekten att busa på Black Sabbaths avlidne frontare Ronnie James Dios begravning. Det är en sak att de propangerar för hat mot fikusar och hårdrockare, det har de yttrandefrihet att göra. Men lite respekt för begravningar ska man ha ändå.

Vecka 29
19 - 25 juli

Veckans tönt är givetvis amerikanske medborgaren Wesley Snipes som försökt smita undan skatt i USA genom att hävda att han är "utländsk icke-innevånare", "guds icke skattebetalande förmyndare", och annat dumt. Nu får han 3 år i fängelse istället. Ett annat lika dåligt skatteknep är att hävda att man är en rymdvarelse, som bara temporärt är på planeten jorden. För om man inte bor eller arbetar majoriteten av året på den här planten - varför ska man då behöva betala skatt på sina inkomster här?

Vecka 28
12 - 18 juli

Det krävs ofta mycket utbildning för att man ska kunna hävda de mest korkade saker. Olle Häggsträm jobbar som sifferprofessor på Chalmers till vardags gör bort sig i tidskriften Humanisten, juli 2010. Först skriver han (eller om det var tidskriftens redaktör) en helt oläslig ingress, så långt ifrån journalistik det går att komma. Senare i "debattinlägget" häver verklighetsförnekaren ur sig en massa nonsens. Till exempel att de oberoende och kritiskt tänkande människor som kallas för klimatskeptiker egentligen inte är skeptiker (sic!). Tönten hävdar att det inte handlar om den vetenskapliga skepsis alla forskare måste ha mot sin egen hypotes för att undvika att feltolka data och argument och överdriva det man tror/hoppas på. Vi som lever i verkligheten vet dock att det är precis det som det handlar om. Att kritiskt granska och ifrågasätta är sunt, bra och vetenskapligt - även i klimatdebatten, även om man går emot den stora fårskockens blinda tro.
Här är en diskussion med Olle Häggström om vem som skrev texten i Humanisten.

Vecka 27
5 - 11 juli

Pastor Martin Ssempa i Uganda är en tönt, eftersom han hävdar att homosexuella ätar varandras avföring och fistfuckar varandra i röven ända fram till armbågen. Och det ska enligt tönten Ssempa göra så ont att de homosexuella måste ta droger, men ändå gillar det de. Inte för jag vet exakt hur homosexuella brukar ha sex, men någonting säger mig att det föreligger en överdrift här... Varför skulle ett ungt förälskat samkönat par smeta in varandra i bajs? Är det ens vanligare att homosexuella ägnar sig åt perversa bajslekar? Och varför ska staten och religiösa lägga sig i vad folk frivilligt gör med varandra när ingen ser? Det hela luktar illa och låter som skitsnack.

I musikklippet "Eat da poo poo Autotune Remix" förnedras töntpastor Martin Ssempa och hans anhängare:

Vecka 26
28 juni - 4 juli

Du är en stor tönt om du tror att träd behöver människor som gråtande skriker ut sig stöd till dem, precis som om träden skulle ha känslor likt människor och kunna förstår vad du säger. En sådan tönt är Syndee Lome i töntgänget Grace i Earth First. Vissa människor saknar verkligen "ett liv" och rationellt tänkande. Vi andra förstår att det inte går att snacka känslor med ett träd på samma sätt som med människor. Därför sitter vi inte ute i skogen och vrålar som apor:


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare