Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 2 2011

Vecka 26
27 juni - 3 juli

Galen eller inte, det var i alla fall ganska töntigt gjort att Yai Yai Akon stod naken på knä och bad till gud(?) ute på gatan utan att kunna förklara varför:

Aj, aj, Yai Yai.

Vecka 25
20 - 26 juni

Veckans töntar är Ordfronts lilla vänstervridna förlag Galago. Deras ojämställda "troll" till bloggare/redaktörer liknar av någon anledning jämställdhetsbloggaren Pär Ström med ett rötet pisshuvud. Borde de inte blogga om förlagets serieverksamhet istället för att smutskasta? Eller håller Galago på att läggas ned så de ger upp och ägnar sig åt manshat istället?

Vecka 24
13 - 19 juni

Veckans töntar är alla som inte vill att barnbidraget ska fördelas jämställt mellan könen.

Vecka 23
6 - 12 juni

Veckans tönt är en viss extremist vid namn Anna Ardin som jämför den så kallade jämställdisten Per Ström med Adolf Hitler. Det känns milt sagt något överdrivet. Däremot känns det inte oväntat med tanke på att denna Anna Ardin otroligt nog kallar sig själv "Metodist, sosse, rabiatfeminist, slampa, vegan, muslimkramare och gotlänning". Sic!

Måste vara någon form av rekord i motbjudande och pinsam beskrivning av sig själv. Ja, förutom gotlänning då. Eller också är hon bara ironisk?
Anna Ardin är för övrigt press- och politisk sekreterare på den kristna och socialistiska Broderskapsrörelsen och var en av de två kvinnor som lät sig bli påsatta (våldtagna?) av Wikileaks Julian Assange. Lite märkligt och otaktiskt att hon kallar sig "slampa" samtidigt som hon anklagar en världskändis för våldtäkt?

Vecka 22
30 maj - 5 juni

Veckans tönteri är givetvis den stora snackisen på Elakingens blogg, nämligen Miljöpartiets roliga förslag till partistämman.

Vecka 21
23 - 29 maj

Veckans tönt är givetvis Harold Camping, som spådde att världen skulle gå under i lördags (21 maj). Men domedagsprofeten ger sig inte så lätt. Nu är det tydligen 21 oktober som gäller för jordens undergång. Blir säkert lika fel det.

Töntar är givetvis det fega hjärndöda slödder som kastade in knallskott på planen och en spelare i fotbollsmatchen mellan Malmö FF och Helsingborg. Supertönt är givetvis idioten som rusade in på planen också. Skaffa er ett liv!

Vecka 20
16 - 22 maj

Veckans tönt är brottslingen Ronald Allen, 55 år. Han stal sin advokats penna och försökte smuggla in den i fängelset, genom att gömma pennan i röven. Lagens långa arm fick till slut tag i pennan och försöket misslyckades, men efteråt när advokaten tillfrågades ville han inte ha tillbaka pennan.

Vecka 19
9 - 15 maj

Veckans töntar är Stockholms Universitets ansvariga som låter ojämnställda sexister som Tiiiiiina Rosenberg hålla kurser. Genusforskningen blir allt mera farsartad(?).

Töntar är också fotbollens fiender som skickar hotbrev till klubbledningar och som kastar in smällare på planen.

Vecka 18
2 - 8 maj

Veckans tönt är en liten gosse som heter Mikael Cromsjö. Han uppger några källor som felaktigt säger att Usama bin Laden dog redan 2001. Att bin Laden framträtt på video och via galna kommentarer och mig veterligen också hållt upp en rätt aktuell nyhetstidning visat att han levde långt senare ser inte ut att spela någon roll för vaken-sajtens starke man. Istället verkar allt gå ut på att allt USA säger och gör är bluff, båg och helt fel. Precis som den gamla unkna USA-fobin som folk på vänsterkanten haft sedan kalla krigets dagar.

Vecka 17
25 april - 1 maj

Enligt Dagens Juridik ska en man ha polisanmält illusionisten Uri Geller för att via TV ha stulit en hundrakronorssedel från hans plånbok. Om anmälaren verkligen tror att en man kan flytta fysiska föremål via TV-sändningar som programmet "Fenomen" så är det en galning och en tönt.

Vecka 16
18 - 24 april

Veckans töntar är de feminister som anordnar kurser i att sy så kallade "fittbyxor". Det borde finnas viktigare saker att arbeta för när det gäller jämställdhet.

Vecka 15
11 - 17 april

Veckans tönt är Greenpeace Martina Krüger, som står för månadens hybris. Hon har aldrig jobbat i ledningen för att stort kommersiellt bolag förut, men lanserar sig ändå som kandidat till posten som styrelseordförande för statliga energijätten Vattenfall.

Vecka 14
4 - 10 april

Veckans tönt är klottraren som hade bevismaterialet tatuerat i röven. Detta i form av den barnliga fula "klottertaggen". Den 22-årige klottraren har därför och för att han togs på bar(!) gärning dömts för skadegörelse vid 79 olika fall.


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare