Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Sök på sajten
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 1 2012

Vecka 13
26 mars - 1 april

Veckans tönt är en arg vänsterbrutta som heter Maria Sveland, eftersom hon lyckas förolämpa de flesta svenskar genom att i DN skriva följande:
"Men jag har inga problem med att inse min skuld. Jag är inte rädd för påståendet att alla vita är rasister för jag vet att det i viss mån är sant. (...) Men jag vill bli medveten om den djupt grumliga del inom mig som är rasistisk."
Rasismen sitter inte hudfärgen eller i några privilegier. Den sitter i folks åsikter och handlingar.

Vecka 12
19 - 25 mars

Veckans töntar är cheferna på amerikanska advokatfirman som Elizabeth R. Wellborn P.A. som avskedade en bunt anställda bara för att de hade orangea kläder inför deras after work.

Vecka 11
12 - 18 mars

Tydligen fångades en tjej i publiken på Melodifestivalen på ett sätt så att man kunde se att hon hade hår under armarna. Även om det både för män och kvinnor är lite opassande att visa upp håriga armhålor i offentliga sammanhang och vid matbordet etc är det riktigt töntigt att hålla på och nätmobba den lite håriga damen. Både män och kvinnor gav sig in i leken för de saknar tydligen allvarliga saker att ge sig på.

Vecka 10
5 - 11 mars

Veckans töntar är de i kommunistförbundet Allt Åt Alla som på en Stockholmskrog i veckan delade ut tecknade bilder på könsorgan. Orsaken var att de likt övrig extremvänster av tradition alltid har svårt med oliktänkande. Undrar vad de hoppades åstadkomma med det.

Vecka 9
27 februari - 4 mars

Veckans tönt är Vitrysslands diktatorsvin Aleksandr Lukasjenko, som nu sagt att han hellre är diktator än gay. Undrar varför han är så rädd för homosexualitet? Och varför är han så maktkåt?

Vecka 8
20 - 26 februari

Nordkoreas lilla nya diktator Kim Jong-Un går i sin runda pappas snå sneda fotspår och bara snackar. Den här veckan ska han ha hotat de militärt överlägsna USA och Sydkorea med heligt krig. Tomma tunnor skramlar mest.

Veckans tönt är givetvis också spårmarodören som körde snöskoter i skidspåren natten innan Tjejvasan. Har man extremt underutvecklat könsorgan måste man kanske köra zick zack i skidspår.

Vecka 7
13 - 19 februari

Veckans tönt får bli alla som gillade Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern i Melodifestivalen. Och dem själva förstås. Inte ens min dammsugare kunde få mig att fortsätta titta och lyssna på tönteriet.

Vecka 6
6 - 12 februari

Veckans tönt är en naiv person som helt öppet skröt med sin cannabiesförsäljning och dess kvalité. Citat från tidningen Mitt i Söderort:
"Den 29-årige mannen odlade cannabis för försäljning hemma i lägenheten i söderort. För att nå ut med sin affärsverksamhet satte han upp en plansch på dörren, där han enligt polisen tydligt deklarerade att han sålde cannabis. Utöver detta lade han även ut en mängd bilder på cannabisodlingen på sin Facebooksida. På flera bilder poserade han själv bland plantorna i värmelampornas gula sken."

Vecka 5
30 januari - 5 februari

Avundsjukan och missundsamheten har ett ansikte. Anna Svensson i den lilla hatiska grupppen med det skämtsamma namnet Allt Åt Alla är veckans tönt. Detta eftersom hon inte tycker att en börs-vd gör ett viktigt jobb. Som om det skulle vara oviktigt att bestämma om man ska anställa eller avskeda folk. Istället tycker hon att vd-jobbet enbart är en omflyttning av kapital. Som om det skulle vara negativt att kapital kan flyttas från rika företag till fattiga anställda. Töntar är även alla andra i det giriga Allt Åt Alla, eftersom de hävdar att det rika folket de åker i buss för att titta på inte har ett hederligt arbete, samtidigt som Rapport hittar en man som jobbar sju dagar i veckan.

Vecka 4
23 - 29 januari

Veckans töntar är alla manshatande låtsasfeminister som till och med ger sig på och hotar feminister som Hanna Fridén med våld bara för hon kritiserade manshatet. Det är anmärkningsvärt att dessa (lyckligtvis få) feminister som hatar män kan vara så fulla med skit i huvudet att de på ett närmast autistiskt vis hotar en feminst med våld och död samt häver ur sig förolämpningar. Snacka om att det är lågt i tak inom feminismen... Töntigt att sabba sin egen kamp genom att hacka på en av de egna bara för att hon inte är tillräckligt extrem.

Vecka 3
16 - 22 januari

Veckans tönt är italienske kapten Francesco Schettino. Detta för att han först hävdade att grundet som den stora kryssaren körde på inte fanns på sjökortet, för att sedan ändra sig och erkänna att han körde nära land för att "hälsa" på en före detta kollega. Därefter har han erkänt att lämnade båten före vissa passagerare för att han råkade ramla ned i en livbåt av misstag. Sic!

Vecka 2
9 - 15 januari

TT-telegrammet om att vilda djur i Nordkorea ska ha gått omkring och gråtit för att Kim Jong-Il är död stämmer väl in i det Vänsterpartiets ideologiska kamrater brukar häva ur sig. Troligen är det därför sant, det Nordkoreas officiella nyhetsbyrå KCNA skämt ut sig genom att meddela. Inte bara skator utan även en björnfamilj med ungar mitt i vintern ska ha gått på en väg och gråtit. Sic! Klassisk kommunistisk propaganda på så sätt att den är lika långt från verkligheten som en krönika av Natalia Kazmierska.

Vecka 1
2 - 8 januari

Veckans första tönt är Mikaela Blomqvist på Helsingborgs Dagblad, eftersom hon lever med den grava missuppfattningen att det som står på kultursidorna i dagstidningarna är verklighetsbaserat, klokt, upplysande och undervisande. Tyvärr har jag aldrig i hela mitt liv hittat något seriöst eller läsvärt innehåll på någon kultursida, men det är väl inte lätt för en sexistisk kulturskribent att inse sina brister.

Apropå sexister i dagstidningar har Natalia Kazmierska återigen vänt verkligheten ryggen för att istället skriva fria fantasier. Den här gången struntar "Världens dummaste kvinna?" i att svenska kvinnor enligt statistiska undersökningar hävdar att de gör sig fina inför sina väninnor, och inte för mäns skull. Istället skriver hon, i samma anda som andra giriga feminister som bara vill roffa åt sig makt och pengar, att plastikkirugerna ska betala kvinnors skönhetsoperationer. Sic! Den kalkylen skulle antagligen gå ihop ekonomiskt lika väl som Vänsterpartiets budget med avskaffade statliga budgettak. Inte vore det särskilt jämställt heller.


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2020


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen  Webbmasters & bloggare