Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Rolig humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 2 2012

Vecka 26
26 juni - 1 juli

Veckans töntar är de voodoopräster i Madrid som tror att voodoo kan påverka finalen i fotbolls-EM. Genon att modigt anfalla små försvarslösa dockor med nålar och eld plus diverse meningslösa ritualer hoppas de att italienarna inte ska se bollen och göra spanjorerna starkare.

Vecka 25
18 - 24 juni

Veckans första töntar är de som bedriver korkad Afghanistan-politik. Ibland behövs det hårda handskar.

Veckans tönt är även Farbror Torsten, som var ensam på midsommaraftonens kväll.

Vecka 24
11 - 17 juni

Veckans töntar är Vänsterpartiet i Landstinget Sörmland, för de har hittat ett nytt I-landsproblem. Vänsterpartiet är kända för sina konstiga förslag och denna gång handlar det som regler för att tvinga alla att kissa sittande. Detta gör de sjukt nog genom att sprida myter om att det skulle vara hälsosammare för män att sitta och kissa. Snacka om att vänsterns kollektivistiska tänkande på individers bekostnad har gått långt nu. Själv skulle jag nog protestkissa stående.

Vecka 23
4 - 10 juni

Den grekiske brottslingen och politikern Ilias Kasidiras i det smygnazistiska nationalistpartiet Gyllene Gryning är veckans tönt. Detta eftersom han likt andra extremister har svårt med oliktänkande personer. I veckan yttrade detta sig genom att han i en TV-debatt kastade ett glas vatten i ansiktet på vänsterns Rena Dourou och slog kommunisten Liana Kanelli i ansiktet.

Vecka 22
28 maj - 3 juni

Det är inte invigningsritualer eller nollningar i sig som är problemet, det är bara när det är ofrivilligt och direkt olagligt det blir sjukt och töntigt onödigt. Detsamma gäller när unga omogna snorungar i tonårskroppar ges makten att styra andra som de vill. Främst tänker jag här på mobbningen och övergreppen på Lundsbergsinternatet. När avhoppare berättar om fysisk misshandel och hur unga halvnakna tjejer tvingats tafsa på varandra i vad som töntigt nog kallats "uppfostrande syfte" är det endast svårt sjuka töntar som försvarar systemet. Mobbare är och förblir töntar.

Vecka 21
21 - 27 maj

Veckans tönt är professor Inga Wernersson, som tycker att könsrelaterad diskriminering i skolan inte är något problem. För att vara extremt högutbildad inom pedagogik är hon oväntat opedagogisk, sexistisk och rent ut sagt dum. Bara för att vissa andra i samhället har välbetalda jobb ska väl inte vissa skolelever få sämre betyg?

Vecka 20
14 - 20 maj

Veckans töntar är Dum... jag menar Ung Vänster, som delar ut lappar med den förutsägbara och naiva sloganen "Ta från de rika, ge till oss unga". Ungkommunisterna definierar inte vem som är rik, alltså var gränsen går inkomstmässigt och förmögenhetsmässigt. De berättar heller inte var gränsen för att vara ung går, vilken ålder är det exakt? Töntigt även att de i den lilla utdelade lappen gnäller på att Alliansen sänkt skatten för "rika" utan att nämna att samma skattesänkningar (jobbskatteavdraget) gynnar låg- och medelinkomsttagare mer räknat i procent av inkomsten.

Vecka 19
7 - 13 maj

Alla utseendefixerade människor som använder brun-utan-sol-produkter är töntar. Hudfärgens nyans spelar väl ingen roll. Direkt lustigt blir det när folk bara köper för att vilja vara "bruna för en kväll".

Vecka 18
30 april - 6 maj

Veckans töntar är det statliga kulturrådet som gett 28000 kr av skattebetalarnas pengar till Planka, så de kunnat ge ut en liten bok. Varför gynna sådana som inte betalar och gör rätt för sig? Kan vi inte lägga ned allt vad kulturbidrag heter.

Vecka 17
23 - 29 april

Veckans tönt är den obeläste Lasse Diding, som vill hylla massmördaren och diktatorn Lenin. Detta vill Niding... Diding göra genom att köpa en Engelska parken i Varberg och sätta upp en enorm staty av kräket Lenin. Varbergs kommunalråd från Alliansen svarade i Kanal5:s program Svenska Miljonärer att man inte brukar hylla massmördare i Varberg. Kommunismens ondska mot folket och ideologins brott mot mänskliga rättigheter är tydligen inget som okunnige tönten Lasse Diding fått lära sig. I sann kommunistisk dubbelmoral driver han ett hotell som en kapitalist, men ställde åtminstone tillfälligt ett meterhögt huvud av den fula Lenin på taket. Vilken omoralisk pajas! Vad är nästa steg? Att hylla Hitler eller Stalin för att konsten ska skapa debatt? Eller Breivik?

Vecka 16
16 - 22 april

De kommunistiska ofrivilliga komikerna i Nordkoreas ledning fortsätter att underhålla. Den här gången bjöd de in media från andra länder när deras raket och satellit skulle skjutas upp. Upp som en sol och ned som en pannkaka i havet. Att Nordkorea sen samtidigt ska hylla deras sedan länge döda men ändå "evige" ledare på hans 100-årsdag gör det hela inte bättre.

Vecka 15
9 - 15 april

Hugo Stenbeck är inte bara en ung pajas som varit i bråk på krogen och ärvt en massa pengar, han är en tönt också. Först investerar han i ett nästan omöjligt projekt, då han försökte köpa sig till snabb framgång i ishockey. Nu vill han inte vräka in mer miljoner i Malmö Rödhökar så klubbledningen säger att han "ska jagas till världens ände" för de pengar han är skyldig. Sen kan man ju notera att Percys hockeyklubb än en gång har misslyckats finansiellt. Det finns ingen klubb i Sverige som det pumpats in så många tiotals miljoner kr i.

Vecka 14
2 - 8 april

Veckans tönt är fildelningssajten YouTube, som hade den meningslösa funktionen att ändra bakgrundsfärgen svart av miljöskäl. Sic!


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2022


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare