Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Sök på sajten
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 3 år 2013

Vecka 39
23 - 29 september

Veckans tönt är Michael Barber, som vill ha skjutvapen eftersom han tror sig kunna skjuta trots att han är blind. Hur siktar man om man är blind?

Veckans töntar är även de som trodde att Apple via mjukvaror gjort Iphones vattentåliga.

Vecka 38
16 - 22 september

Om du via nätet lyckas bli lurad på hundratusentals kronor är du kanske kär, men definitivt galen så det bara blir töntigt av det. Blanda aldrig ihop kärlek och pengar, allra minst när det gäller främlingar från utlandet.

Vecka 37
9 - 15 september

Den ständiga förloraren Stefan "Tjock-Steffe" Eriksson är veckans tönt eftersom han alltid hamnar i rätten eller åtminstone blir polisanmäld. Tjock-Steffe är känd från/för Uppsalamaffian, bedrägerier, rattfylla, kvaddad Ferrari, suttit i fängelse, hot, olaga vapeninnehav, etc. Väx upp, Tjock-Steffe.

Vecka 36
2 - 8 september

Flygresenären som skämtade om att han hade dynamit i bagaget på Arlanda är en tönt. Vissa saker ska man bara inte skoja om, särskilt inte när USA:s president är i antågande.

Vecka 35
26 augusti - 1 september

Rysslands minidiktator Vladimir Putin är veckans tönt på grund av alla machofoton han släpper till pressen, hans påstådda arkeologiska fynd, hans överdrivna jaktlycka, homofobin, etc. Bygger man personkult med aspergersfokus blir det till slut löjligt. Har inte Putin varit på månen än?

Vecka 34
19 - 25 augusti

Veckans tönt är B-skådisen Chuck Norris i allmänhet, Walker Texas Rangers i synnerhet. Alla dessa orealistiska actionscener blir så töntigt förutsägbart.

Vecka 33
12 - 18 augusti

Veckans tönt är den norske "Vandreren", som har som hobby att bryta sig in i fjällstugor, ta mat och sedan bajsa på golvet. Efter ett tiotal fängelsestraff på grund av uppåt 700 inbrott borde väl tönten kunna växa upp snart.

Vecka 32
5 - 11 augusti

Veckans töntar är de styrande i Saudiarabien, som är så maktkåta att de piskar alla som är liberala och/eller människorättsaktivister. Raef Badawi dömdes till sju års fängelse och dödliga 600 piskrapp för att han startade Saudi Liberal Network. Tar medeltiden aldrig slut i vissa länder?

Vecka 31
29 juli - 4 augusti

Veckans töntar är FN, som daltar med demokratihatande regeringar. Att FN alltid ska låta de som bryter ofta mot mänskliga rättigheter vara med i kommittéer för mänskliga rättigheter...

Vecka 30
22 - 28 juli

Veckans tönt är arrangören av de olagliga streetracetävlingarna som först ljög och gav en fejkad film till stor kvällstidning och sedan tog tillbaka det när det fick uppmärksamhet i just media.

Vecka 29
15 - 21 juli

Veckans tönt är Unni Drougge, som önskat livet ur Jan Björklund (FP) och varit hatisk av sig, bara för att sedan försöka skämta bort det.


Även B-kändisar borde väl kunna tänka efter före.


Kanske borde Drougge föregå med gott exempel där?

Vecka 28
8 - 14 juli

Yttrandefrihet är bra sak, men det lockar fram en hel del töntiga påhopp också. Riktiga män snackar inte skit om folk hur som helst. Till skillnad från de töntiga fejjanpojkarna:

Det är lustigt i sammanhanget att damerna i fotbollslandslaget säkerligen är mycket bättre på fotboll än alla de här pojkarna.

Vecka 27
1 - 7 juli

Veckans töntar är nazisten från Svenskarnas Parti som hotade Mona Sahlin i Almedalen. Att komma fram och stirra och säga landsförrädare är varken intellektuellt eller något som gynnar den egna saken. Nu fick Toblerona istället en massa sympatier efteråt, medan hatet mot rasister fick näring. Töntigt att inte en nazipolitiker, om än en extremist, kunde räkna ut det i förväg.


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2020


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen  Webbmasters & bloggare