Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar kvartal 2 år 2015

Vecka 26
22 - 28 juni

Miljöpartiet tänker i alla fall utanför boxen. Tyvärr blir det mest tragikomiskt. Att göra resandet tristare för att rädda klimatet är ett sådant exempel. Andra skulle kalla de föreslagna frågorna från kontrollanterna på flygplatsen för hjärntvätt.
"Du vet väl att nöjesflygande är den onödigaste formen av klimatförstöring?"
Även byråkrati ska tydligen kunna få resenärer att välja bort flyget. Ja, det går säkert jättebra att ta tåget till USA eller Gran Canaria. Heja, Miljöpartiet.

Vecka 25
15 - 21 juni

Veganer är som bekant inte rationella. I alla fall inte veganerna som först matade sin bäbis med animalisk kost i form av vanlig bröstmjölk och sen DO-anmäler BVC för att ha blivit nekade mjölkfri ersättning när det inte funkade att amma längre. Att tvinga omotiverade dieter på bäbisar är en usel etisk värdegrund.

Veckans tönt är även miljömuppen Karin Svensson Smith som mot allt sunt förnuft vill förbjuda fossila drivmedel redan om 15-20 år. En omöjlighet förstås, men det här handlar ju bara uppmärksamhet och att framstå som miljökämpa nummer ett.

Vecka 24
8 - 14 juni

Moralisterna i Iran är återigen veckans töntar. Den här gången för att de tror punkiga eller ovanliga frisyrer har något med djävulen att göra. Dessutom förbjuds även tatueringar och solarium på grund av lite religiösa dumheter.

Tönt är förstås även Vladimir Putin, som saknar sjukdomsinsikt så till den milda grad att han inte ångrar någonting han någonsin gjort. Eller så är han bara så omanlig att han inte kan erkänna ett fel.

Vecka 23
1 - 7 juni

Turkmenistans vidrige diktator har det otroliga namnet Gurbanguly Berdymuchammedov och han har töntigt nog gjort som sin företrädare och rest en guldstaty av sig själv. Enligt uppgifter från TT har han ljugit ihop att det ska ha varit ett krav från folket. Amnesty menar däremot att Turkmenistan är en "bunker med drakoniska inskränkningar av mänskliga rättigheter". Att diktatorer ska vara så töntiga.

Veckans tönt är även den lurade mutkolven Jack Warner som trodde satirsajt var äkta.

Vecka 22
25 - 31 maj

Enligt uppgift ska en rektor i Australien ha velat stoppa tjejer från att löptävlingar för att de inte skulle förlora oskulden. En annan religiös idiot ska ha hävdat att onani gör händerna gravida i efterlivet. Sådana här sexfobiska religiösa tomtar är veckans töntar.

Vecka 21
18 - 24 maj

Veckans tönt är mannen som polisanmälde att han plötsligt fått en för hård duschstråle. Under förutsättning att han inte bara skojar med polisen måste han ju tro för tokigt. Om det nu mot förmodan är någon som brutit sig in hos honom och som hämnd eller hot enbart ändrat lite på duschmunstycket så undrar vi nog alla vem det är och varför. Istället för en riktig hämnd bara lite jox med duschen? Töntigt.

Vecka 20
11 - 17 maj

Veckans tönt är förstås Åsa-Nisse Romson för hennes uttalanden om Auschwitz och romer.

Göran Lambertz är förstås även han en tönt efter hans bevisbedömning.

Vecka 19
4 - 10 maj

Journalister är ibland dåliga på att ange källa, eftersom de hellre anser något vara allmänt känt och därmed behövs ingen källa. Att däremot plagiera som Alexandra Pascalidou är bara pinsamt och töntigt. Särskilt om man är mediekändis bör man tänka efter och vara noggrann.

Vecka 18
27 april - 3 maj

Veckans tönt är MP-muppen som tror att småflickor inte klarar av(?) att bada med pojkar och vill ha könssegregerade bad. Även Botkyrka kommun är töntiga som försöker vara politiskt korrekt genom att svara att man ska se över möjligheterna att stänga folk med fel kön ute oftare.

Vecka 17
20 - 26 april

Veckans töntar är alla som hävdar att det är ungefär samma sak att åka och strida för Islamiska Staten (IS) som det var att åka till Finland och hjälpa dem mot de invaderande kommunisterna under andra världskriget. Enligt människorättsgrupper och berättelser från offer ägnar sig IS åt våldtäkter i stor skala. Finland försökte däremot bara försvara sin frihet och demokrati mot kommunistdikaturen Sovjet. IS är mot jämställdhet och demokrati och har massavrättningar och dödar civila, men det ägnade sig inte Finland åt. Och så vidare.

Vecka 16
13 - 19 april

Jag hoppas att en kvinna tar över det gamla gubbprogrammet Top Gear. Inte för det skulle bli bättre, utan för att trotsa alla töntar som mordhotar kvinnliga kandidater till att ta över som ny programledare.

Vecka 15
6 - 12 april

Nazityskland besegrades i andra världskriget av alla andra länders arméer. Det vill en betydelselös tönt som Jan Guillou ändra på, eftersom Sovjetunionen var kommunister så måste de ju naturligvis hyllas som de enda segrarna. Det där med D-day 1994 kanske inte den historielösa vänstern kommer ihåg. Att det var väst som knäckte tyskarnas Enigma-maskin och gav instruktioner om hur man gör till Sovjet kanske han och Lars Ohly heller inte känner till. Undrar hur röda armén hade klarat sig utan att få läsa tyskarnas interna kommunikationer hela tiden. Lagarbeten kanske inte är den elitistiska kulturvänsterns starka sida. Historieförfalskning verkar däremot vara en paradgren.

Vecka 14
30 mars - 5 april

Det finns en massa flum och trams för att behandla folks problem. Som dessa. En placebo-effekt gör att det kan hjälpa behandla med bad, diskret beröring, utspätt vatten, etc. Det förändrar inte att det är töntigt trams.


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2022


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare