Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Sök på sajten
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Arkivet med Veckans Tönt

Veckans Töntar 2016

Vecka 52
26 december - 1 januari

Årets sista tönteri är det faktum(?) att normkritiken i politiskt korrekta kretsar i media blivit så vanlig att det är en norm som borde kritiseras. Eller får man inte normkritisera normen med normkritik?

Vecka 51
19 - 25 december

Veckans tönt är Anette Asplund (KD) som verkar tro att det är något religiöst med modern yoga. Ursprunget är kanske från hinduism, men det finns ju inga gudar som kopplas in och inga andar som tar över kroppen. Trams!

Veckans töntar är förstås alla salafister, som tror på bluffprofeter och inte tydligt tar avstånd från misshandel.

Vecka 50
12 - 18 december

Veckans tönt är den religiösa lilla människan Nora Roth, som tror att världens undergång äntligen är här. Tydligen ska Jesus avsluta 6000 år av synd nu 2016. Borde inte Jesus Kristus klippa sig och skaffa sig ett jobb istället?

Vecka 49
5 - 11 december

Veckans töntar är de ängsliga politikerna som vill censurera satiren och yttrandefriheten. Även om en del hån mot religiösa kanske är onödig ska det inte vara olagligt.

Vecka 48
28 november - 4 december

Veckans tönt är töntarna (från Expressen?!) som stod utanför analytikern Marcus Oscarssons dörr och ringde på "halva natten".

Stor tönt är förstås även kommunistkärringen och diktaturkramaren Jenny Bengtsson som tyvärr är ordförande för Hotell- och restaurangfacket Stockholm Gotland. Detta efter att hon på Twitter hyllat diktatorsvinet och mördaren Castro med orden "stor sorg, stor man" och skrivit att det inte finns något gott att säga om en demokratisk ledare som Thatcher. Jenny Bengtsson är det Lenin skulle ha kallat för nyttig idiot, men jag tvivlar på att hon förstår det. Hon har tragikomiskt nog även hävdat att kapitalismen är den största massmördaren genom alla tider trots att alla vet att kapitalismen fått miljarder människor att bli välmående sedan industriella revolutionens början på 1750-talet. Dessutom är det så att bara om länder handlar riktigt mycket med varandra så har de inte råd att kriga, för då skulle all vinstgivande handel upphöra. Kapitalismen är på så vis den mest fredsskapande rörelsen i alla tider. Jenny Bengtsson är å huvudets vägnar klent utrustad.

Vecka 47
21 - 27 november

Veckans tönt är Ebba Busch Thor som tydligen ska ha sagt ja på frågan om hon på riktigt tror att bibelns Adam och Eva var de första två människorna på jorden.

Vecka 46
14 - 20 november

Veckans tönt är dels Socialdemokratiska socialförsäkringsminister Annika Strandhäll sen hon ifrågasatt demokratin och rösträtt för alla vuxna och dels moderaten Delmon Haffo som kallade henne hora för det.

Veckans tönt är Dennis Nyheim som skrev att fars dag är en hån mot alla mammor. Om så vore fallet skulle ju mors dag vara ett hån mot alla pappor. Antagligen ville Dennis Nyheim bara plocka lite politiska poäng bland vänsterfeministerna genom att vara vit kränkt man och gnälla över fars dag.

Vecka 45
7 - 13 november

Veckans töntar är alla Clintonanhängare som slår sönder och bränner saker i protest mot att Trump vann presidentvalet i USA. Vem hade kunnat tro att PK-muppar på vänsterkanten var värre än en galen citatmaskin som är rädd för aborter.

Veckans töntar är även Grand Hôtel Stockholm som efter påtryckningar från rasistskrikarvänstern ångrar att de hyrde ut lokaler till lite olika politiker från olika länder. Däremot har Grand Hôtel inte ångrat att de hyrde ut lokalen till folk från Saudiarabien, trots att landet bryter mot FN:s alla mänskliga rättigheter. Grand Hôtel välkomnar diktatur, men inte demokratiskt valda.

Töntar är förstås genusvetare som inte vet skillnaden på pojkar och flickor utan skyller på mat. Om brudar äter mer blir de fetare, inte längre.

Vecka 44
31 oktober - 6 november

Veckans tönt är förstås rasistsvinet till lärare i Oklahoma som kallar alla med en viss hudfärg för rasister.

Vecka 43
24 - 30 oktober

Veckans töntar är de journalister som kallar våldtäkt, mord och krigsförbrytelser för "olämpligt" och socialchefer som tycker sånt ska belönas. Snacka om PK-maffian saknar moral när de daltar med kvinnohatande IS-krigare.

Veckans töntar är också de sjuka fegisarna som lämnade Djurgårdsklacken och försökte ta sig in på planen i derbyt i förra veckan. Att somliga fotbollsfjantar ska ha så små könsorgan de måste kompensera sig med bengaler och planstormningar. Usch.

Vecka 42
17 - 23 oktober

Veckans tönt är Gunilla Persson som hävdar att hon kunde dött (och blivit blind och stum) av lite dricka i hennes ansikte. Det är inte mordförsök att kasta lite blött i nyllet, din tönt.

Töntar är även alla våldtäktsälskare(?) som kallar de som demonstrerade på Gotland mot våldtäkter för rasister och nazister. Feministiskt Initiativ hatar tydligen kvinnor mer än vad jag trodde tidigare, men fascistpartier av det där slaget har inga gränser. Det är kanske sådana feminister som åker till flyktingläger för att bli ordentligt knullade och förnekar kulturella skillnader när det gäller våldtäkter.

Vecka 41
10 - 16 oktober

Veckans tönt är Donald Trump som blivit så desperat att han argumenterar som en blivande diktator när han hotar Clinton med fängelse och liknar henne vid djävulen.

Veckans töntar är även Facebook, som tar bort roliga filmklipp för de innehåller svordomar som "fan", men enligt flera olika Facebookanvändare låter klipp med tidelag, mord och lemlästningar ligga kvar trots anmälningar. Det är alltså bättre att mörda småbarn än att svära enligt Facebook.

Vecka 40
3 - 9 oktober

Tidigare har vissa skadeståndskrav i USA blivit veckans tönt, men denna gång är det Tchad som blir tönt. Detta efter att Exxon Mobil dömts till att böta 74 miljarder dollar, motsvarande 640 miljarder kr. Det är enligt telegrammet fem gånger större summa än Tchads BNP. Löjligt stort skadeståndabelopp alltså. Borde inte Tchad kunna göra något vettigare än det här och att könsstympa småflickor?

Vecka 39
26 september - 2 oktober

En rik överklasskärring har sagt på radion att alla knegare som slitit hela livet måste avstå pension för att vi ska kunna ta emot flyktingar. Veckans fega töntar är de som röstar vänster som försvarar henne. Borde inte dumvänstern stå på arbetarklassens sida här? Nejvisst, nej. Dumvänstern är för dum så de tar kapitalistens parti. Här är den vinklade och hårddragna artikeln om Anne Ramberg i Nyheter Idag. Borde inte Advokatsamfundets högsta höns kunna välja sina ord lite smartare?

Veckans tönt är även rasisten Cecilia Hagen som i Expressen 29 september jämförde meningsmotståndare med brunråttor. Eftersom flera av dessa inte är vit kränkt kvinna som Hagen själv utan istället har brunare hy blir det hela riktigt rasistiskt.
"Hur man ska bli kvitt de mänskliga brunråttorna? Med gift?"
Fråga nazisterna, Hagen. De kan säkert hjälpa dig med dina vidriga önskningar.

Vecka 38
19 - 25 september

Veckans töntar är alla djurrättsaktivister som hotar folk som producerar mat. Ibland är vissa veganer djuriska, ironiskt nog när de inte äter kött alltså djur själv.

Vecka 37
12 - 18 september

Veckans töntar är nazisterna i socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU som delar in människor efter hudfärg för att kunna stänga vissa utanför. Att icke-sossar inte är välkomna vore naturligt, men att döma folk efter hudfärg luktar Hitler.

Vecka 36
5 - 11 september

Veckans töntar är alla hysteridietister som lanserar nya onödiga dieter som ska vara så supernyttiga. I kombination med det finns de där veganfascisterna som vill tvinga andra att äta samma skitmat som de. Gwyneth Paltrow till exempel.

Töntar är förstås även rasistvänstern som kallar alla som röster på Alliansen för husblattar.

Vecka 35
29 augusti - 4 september

Veckans töntar är Black Lives Matter, som likt vapenlösa terrorister stoppade flyget i London. Detta med miljömuppargumentet att klimatkrisen är rasistisk. Sic!

Vecka 34
22 - 28 augusti

Veckans tönt är jämställdhetshataren Gudrun Schyman som funderar på att skaffa sig en burkini samtidigt som hon och sexistlobbyn Feministiskt Initiativ vill lagstifta mot att kvinnokroppen syns i reklam. Som om kvinnokroppen vore syndig, tabu och behövde döljas. Snacka om att vänsterfeminismen är kvinnoförnedrande.

Veckans tönt är även amerikanske kristna predikanten Tony Perkins som leder Family Research Council. Detta då han helt omotiverat och utan eftertanke sagt att översvämningar och andra naturkatastrofer är guds sätt att straffa homosexuella. Det roliga är dett hans hem i Louisiana nu drabbats av översvämningar och tönten tvingats fly i kanot. Sic! Tony Perkins is gay or wrong! Or both.

Vecka 33
15 - 21 augusti

Veckans töntar är aktivisterna som vill stoppa Förbifart Stockholm för att det är rasistiskt. Rasistskrikarvänstern är för roliga, hittar ständigt på nya saker att kalla rasistiska. Nu ett vägbygge.

Tönt är även den fega idioten som rusade in på fotbollsplanen och överföll Östersunds målvakt Aly Keita.

Vecka 32
8 - 14 augusti

Veckans tönt är Sven Melander, som tagit på sig skulden för landets alla våldtäkter. Kollektivt för han har en viss hudfärg och etnisk härkomst, men ändå. Det där med att dra alla över en kam påminner om nazismen, även om man svartmålar sig själv.

Tönt är även SSU:s rasist Marwa Karim som dömer folk efter hudfärgen.

Töntig är även sexisten Lisa Andersson på Sveriges Radio som ser sig själv i män (vilka hon svartmålar som terrorister och så vidare). Varför generalisera som Adolf Hitler iställer för att skriva något vettigt?

Vecka 31
1 - 7 augusti

Veckans töntar är det nazistiska "rosa-svarta blocket" i Pride-tåget. Detta för att de har svårt med oliktänkande och därmed står för motsatsen till Pride-tågets budskap om mångfald.

Tönt är förstås återigen mytomanen Bill O'Reilly som hävdar att de slavar som var med och byggde Vita Huset i Washington hade det rätt bra.

Vecka 30
25 - 31 juli

Veckans töntar är republikanska partiet i USA för deras omoraliska inställning i moralfrågorna. Även om bara hälften är sant av BT:s sammanställning är det illa. Varför är amerikanska högern så medeltida? Är de saudier eller något?

Töntar är även alla som tror att kön är en social konstruktion. Om något fysiskt som kön skulle kunna definieras som känsla skulle frågan om att kvotera in kvinnor i bolagsstyrelserna bli överflödig för då kan ju männen i styrelsen bara känna sig som kvinna och vips finns det kvinnor i styrelsen. Trams.

Vecka 29
18 - 24 juli

Veckans töntar är de gamla fega barnrumporna i Rågsved som kastade sten på polisen natten till den 14:e juli. Stenkastarna var tydligen småbarn i 25-30 årsåldern. Att somliga aldrig växer upp.

Töntär är förstås även de sexister som sitter och skriver på Twitter och diverse forum hur de hatar sina medmänniskor. Det gäller oavsett om töntarna hatar män eller kvinnor. Att dra alla över en kam och generalisera på det viset är idiotiskt.

Vecka 28
11 - 17 juli

Veckans töntar är de britter som röstade för Brexit men som nu ångrar sig när väntade saker som försvagat pund och företagsflyttar börjar hända.

Töntar är även de som tror på domedagen hela tiden.

Vecka 27
4 - 10 juli

Veckans tönt är Donald Trump som inte verkar kunna bestämma sig om han är galen eller inte. Försöker hans skaffa sig förhandlingsutrymme eller säger han vadsomhelst för uppmärksamhet?

Vecka 26
27 juni - 3 juli

Veckans töntar är förstås EU:s byråkrater som förbjuder vattenflaskbolagen att hävda att vatten kan förhindra uttorkning.

Vecka 25
20 - 26 juni

Veckans töntar är de som kräver att andra människor har olika typer av klädesplagg annars blir det våld. Ett exempel är shariatramset, men också andra kulturer och religioner har absurda klädkrav som antagligen bara finns för maktens skull.

Vecka 24
13 - 19 juni

Det är helt otroligt att det finns töntar som tror att droppande statyer är gudomliga. Särskilt när det visade sig vara avloppsvatten som kom från den indiska statyn.

Vecka 23
6 - 12 juni

Turkiets töntpresident och minidiktator Erdogan är veckans tönt för att han moraliserar kring preventivmedel, som han sägs ha kallat för förräderi. Ur ett rent jämställhetsperspektiv har jag följande genomtänkta analys:
Käften, gubbjävel!

Vecka 22
30 maj - 5 juni

Där kommunismen går in går förståndet ut. Särskilt i Helsingborg, verkar det som. Orsaken är att töntarna i Vänsterpartiet hyllar dikaturfasonerna i Venezuela och ljuger om förtrycket av opposition, de statliga stölderna, förintandet av välfärden och företagandet, etc. Helsingborgs vänsterpartister Michael Olsson, Claudia Velásquez, Mounir Mansour och Daniel Mena förnekar verkligheten lika grovt som Hitler och Stalin skulle. Inte förvånande kanske, men fel.

Vecka 21
23 - 29 maj

Det finns idioter inom alla partier, men veckans töntar blir de som lämnade de tokigaste motionerna till sossarnas i Stockholms möte. Ett exempel motionen att Stockholmsossarna skulle ta avstånd från svenska nationalsymboler men inte den palestiska flaggan. Palestina styrs som bekant bland annat av demokratihatande terroristorganisationen Hamas, som är motståndare till jämnställdhet. Ett annat exempel är motionen att påhittet genusvetenskap ska in i grundskolan.

Vecka 20
16 - 22 maj

Veckans tönt är Ung Vänsters ordförande Hanna Cederin som tycker det är obehagligt att kön skulle vara något som är biologiskt betingat. Kan inte kommunister skilja på pojkar och flickor heller längre?

Vecka 19
9 - 15 maj

Veckans tönt är förstås den arga feministen trigglypuff.

Vecka 18
2 - 8 maj

Veckans töntar är Vecka 17
" target="_blank">de indonesiska öbor som trodde en ilandfluten sexdocka var någon form av gudomlig ande.

Vecka 17
25 april - 1 maj

Veckans tönt är den tillförordnade VD:n för Västerås flygplats, Anders Gärdström. Han överdrev sina meriter genom att bre på rejält med allt från akademisk utbildning till många flygtimmar.

Vecka 16
18 - 24 april

Veckans töntar är förstås patriarkala miljömuppar som inte vill skaka hand eller som umgås med turkiska rasister.

Vecka 15
11 - 17 april


Suck, Fanny Åström tycker alltså att livets gåva ska jämföras med en sjukdom. Det är väl snarare så att en ring i näsan som en kossa är något sjukt.

Vecka 14
4 - 10 april

En kul grej skadar aldrig, men ibland blir det bara töntigt. Klimatclowner som man kan bikta sig för...

Apropå töntar och miljö - Miljöpartiets politiker fick igång en regndans med Mörbylångas kommunpolitiker. Visst är det bra att sträcka på sig mellan alla sittningar, men att moderna människor ska tramsa på detta viset.

Vecka 13
28 mars - 3 april

Veckans tönt är rasisten Marwa Karim, som skriver att:
"För ni är äckliga varelser som lever på vår jord."
Uppenbarligen ser hon ser själv i andra.

Veckans töntar är också de fega kriminella i Stockholmsförorten Botkyrka som misshandlar journalister.

Antivåld är bättre än våld.

Vecka 12
21 - 27 mars

Veckans tönt är näthataren Fredrik Virtanen, som sannolikt bara ser sig själv i andra.

Vecka 11
14 - 20 mars

Att Sundsvalls hockeylag vill hjälpa flyktingar och få dem bli intresserade av ishockey och att Sundsvalls Tidning skriver om det är förstås bra. Det töntiga är när välviljan är större än sanning. Ord som "flyktingbarn" och sen foto på farbröder rimmar ganska illa. Eller är det någon form av rasism där man vill hävda att barn från Mellanöstern ser ut som 30-50-åringar? Skärpning!

Tönt är också SD:s vice ordförande Julia Kronlid som inte lärt sig att evolutionen är det som styr utvecklingen på den här planeten.
”Jag accepterar inte evolutionsteorins påstående att människor härstammar från aporna. Man kan ifrågasätta det vetenskapliga i det eftersom det ligger så långt tillbaka i tiden.”
Det vore bättre att inte tro på religion av de orsakerna.

Vecka 10
7 - 13 mars

Veckans tönt är en värmlänning som försökte dra av en biljard kronor i sin deklaration. Han hävdade att det var "uppkopplingsavgifter". Jaha, men till vem skulle han ha betalat 1000 biljoner kr i sådana avgifter?

Vecka 9
29 februari - 6 mars

Veckans tönt är Fingerprints storägare Johan Carlström, som har så svårt för oliktänkande att han måste håna alla som inte hyllar hans bolags aktie. Är han känslig som en liten unge eller har hans kärlek till Fingerprint gått över till religiös tro?

Veckans töntar är även RKU. Inte bara för att de är revolutionära kommunistsvin, utan även att de fortfarande romantiserar våld och ogillar demokrati. Stackars förvirrande diktaturkramare. Ska de kasta sten på McDonalds som deras förbund brukar i tron att det löser samhällsproblem?

Vecka 8
22 - 28 februari

Veckans töntar är alla rasister som kallar sig antirasister. Du vet sådana som dömer folk efter hudfärgen och kör med nypåhittade modeord som vithetsnorm. Nyligen stoppade de en välgörenhetskampanj för kvinnor i Irak. Kanske hatar de rasistiska antirasisterna kvinnor också? Synd om organisationen Kvinna till Kvinna.

Vecka 7
15 - 21 februari

Även kristna kan vara töntar. Sabrina Lowe i USA bad till sin gud och lyckades enligt egen utsago skicka tornadovindarna till andra delar av Texas. Nu visade det sig att det inte var obebodda delar utan befolkade så folk dog och hus förstördes. Att tro att man med sin röst och vilja kan styra en tornado är töntigt. Varför dödar de kristnas gud kristna med tornados alls för?

Veckans töntar är även de ortodoxa judarna som sprider herpes till bäbisar genom att suga på deras könsorgan. I alla fall gör det de enligt denna artikel. Det här med religion och traditioner är ibland lite svårt att förstå för en rationell och tänkande person.

Vecka 6
8 - 14 februari

Veckans tönt är förstås den förvirrade historikern Saleh Al-Saadoon, som tror att kvinnor blir våldtagna ifall de får motorstopp. Dessutom hävdar han att det inte är något stort problem för västerländska kvinnor. Att försvara Saudiarabiens förbud för kvinnor att köra bil med att vara sinnessjuk och dum i huvudet gör Saleh Al-Saadoon töntig. Snacka om att gubben saknar heder.

Veckans töntar är även Turkiets religiösa myndighet Diyanet som avråder folk från att hålla handen. Avundsjuka föder rädsla.

Vecka 5
1 - 7 februari

FN är en diktaturkramande töntorganisation som låter kvinnofängelset och tortyrkammaren Saudiarabien vara med i FN:s råd för mänskliga rättigheter. Saudierna struntar ju helt i sånt.

Vecka 4
25 - 31 januari

Jonna Håkansson är veckans tönt, eftersom hon blandar ihop människor och mat på ett osmakligt vis. Det krävs tydligen en djurrättsaktivist och genusvetare för att skriva de mest korkade och okunniga sakerna. Dessutom generaliserar hon och för ihop grupper för den värsta rasisten. Alla tänkande individer vet att det är skillnad på att äta husdjur (för de är familjemedlemmar) och att äta annan animalisk mat. Tänk att mat kan vara en norm som upprör så.

Knasiga nazister som hyllar massmördare är också töntar. Tragiskt för barnen.

Vecka 3
18 - 24 januari

Det här med att kunna ta en förlust med lite värdighet är tydligen svårt ibland. När regissören Lisa Aschans film inte fick en guldbagge för bästa foto brast det för henne och hon visade långfingret som den värsta Farbror Torsten. I TV och allt. Det är till och med mer än vad Torsten åstadkommit. Visst sätter det krydda på tillställningen om filmer jag inte ens hört talas om, men lite töntigt är det att visa fingret till en kollega i TV.

Tönt är förstås även Julia Kronlid, vice ordförande i Sverigedemokraterna. Detta för att hon sagt:
- Jag accepterar inte evolutionsteorins påstående att människor härstammar från aporna. Man kan ifrågasätta det vetenskapliga i det eftersom det ligger så långt tillbaka i tiden.
Tramsig tro är inte bättre än vetenskap.

Vecka 2
11 - 17 januari

Vänstersajten Politisms Alicia Dickner är veckans tönt, då hon tycker att det är töntigt att stå för något så självklart som att de som söker medborgarskap i Sverige ska följa lagen.

Tycker hon det är töntigt att polisanmäla våldtäkter också?

Andra tönten på Politism är feminazin Margret Atladottir, som tydligen generaliserar människor lika urskillningslöst som Adolf Hitler. Den förstnämnde hatar män, Hitler hatade judar och mörkhyade.

Vi är individer så det är alltid rasistiskt att hata alla på grund av en fysisk egenskap.

Vecka 1
4 - 10 januari

Årets första tönt är de kineser som tack vare kapitalismen blivit rika och nu har råd att hylla diktatorn och massmördaren Mao Zedong med en stor staty helt i onödan. På 1950-talet kan ca 40 miljoner människor ha svultit ihjäl på grund av kommunismen. Varför hylla något sådant?


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2020


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen  Webbmasters & bloggare