Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Gratis humor på din hemsida

Du som webbmaster får gratis använda delar av den här hemsidan på din egen hemsida eller blogg. Förutom rutorna nedan kan du ta/använda de roliga bilderna, de fina bilderna eller de roliga filmerna. Har du förslag på något du vill ha gratis, kontakta mig.

Detsamma gäller om du vill att någon ruta/iframe ska se annorlunda ut. Rutornas bakgrundsfärg är nu inställd på att vara transparent, samma som din hemsida. Så har du mörk bakgrund så syns kanske inte den svarta texten. Du vet väl att du kan ändra storleken på rutorna genom att ändra siffrorna efter height och width i html-koden?

Ordvitsar

Rutan till höger slumpar fram en ordvits varje gång sidan visas/uppdateras. Vill du ha ordvitsarna på din hemsida kan du kopiera koden i rutan nedan och klistra in den i din html-kod, alternativt använd ditt webbutvecklingsprogram för att visa en iframe med adress:
http://www.farbrortorsten.com/banners/gratis/ordvitsar.php


Roliga Bilder

Rutan till höger slumpar fram en rolig bild som visas i större format i nytt fönster om man klickar på den. Vill du ha bilderna på din hemsida kan du kopiera koden i rutan nedan och klistra in den i din html-kod, alternativt använd ditt webbutvecklingsprogram för att visa en iframe med adress:
http://www.farbrortorsten.com/banners/gratis/bilder.php


Citat

Citatrutan till höger slumpar fram ett citat varje gång sidan visas/uppdateras. Vill du ha citaten på din hemsida kan du kopiera koden i rutan nedan och klistra in den i din html-kod, alternativt använd ditt webbutvecklingsprogram för att visa en iframe med adress:
http://www.farbrortorsten.com/banners/gratis/citat.phpCopyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2022


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare