Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Värsta miljöbrotten

Farbror Torsten har beslutat sig för att erkänna några av alla sina synder och brott, nämligen miljöbrotten. Få människor skadar miljön och klimatet med sin blotta existens lika mycket som den eländige Torsten.

Miljöbrott

Grad av allvar och skada

Ofta brukar Farbror Torsten spola i toaletten två gånger, ibland trots att det inte behövs.Endast en ondskans härförare kan begå ett sådant fruktansvärt slösaktigt övergrepp. Att slösa bort sådana mängder vatten är sannerligen ett hån mot alla svältande afrikaner som lider av brist på rent vatten och måste gå miltals dagligen för att få lite. Död åt Torsten!
Fönsterkuvert. Istället för att riva av plastfönstret på kuverten och kasta papperet i pappersåtervinningen och plasten i soporna, så kastar Torsten hela kuvertet i soporna. Detta slöseri med papper är en våldtäkt på alla vackra träd på vår underbara och känsliga planet.
Det har inträffat att Farbror Torsten nästan avsiktligt brytit av en liten kvist på en buske i skogen. Denna brutala misshandel av ett oskyldigt och försvarslöst naturens underverk borde ge ett långt fängelsestraff. Att förstöra naturen på detta sätt är att gräva en grav åt mänskligheten.
Torsten låter pappersetiketten sitta kvar på konserver som han lämnar in till återvinningen. Att inte återvinna papperet runt konserver är ett hån mot alla som älskar naturen. Skam över detta beteende!
Nästan varje dag låter Torsten sin TV stå på ett par minuter mer än vad han har behov av.Detta tanklösa slöseri med el är vansinne. Inte bara för bullerskadorna, utan även för att det på lång sikt kan ge oöverstigliga negativa effekter på både klimat och världens ekonomi.
Farbror Torsten fiser dagligen enorma mängder av växthusgasen metan.Vi märker dagligen effekten miljöskadorna i och med det alltmer extrema vädret. Att förstöra miljön och därmed förmörka framtiden för våra barn är rent sadistiskt. Torsten borde lära sig att knipa.
I Farbror Torstens hem står lamporna tända ibland trots att det kommer in ljus från fönstren.Att i onödan betunga miljön med utbrända glödlampor och samtidigt slösa med Sveriges el är moraliskt förkastligt och djupt oetiskt. Detta måste omedelbart upphöra!
När Torsten borstar tänderna får kranen stå och rinna under tiden. Vattenbristen på jorden är redan stor. Att då slösa bort det lilla som finns kvar är ett illdåd utöver det vanliga. Här har Torsten tagit sig vatten över huvudet!
Om Farbror Torsten ska kasta bort sitt tuggummi i en offentlig soptunna men missar, så plockar han inte upp tuggummit efter sig. Att skräpa ned på det här viset är som att stjäla framtiden från alla småbarn. Naturen klarar inte all nedskräpning. Krisen är redan här. Något måste göras nu!
När det är varmt om sommaren låter Torsten kylskåpsdörren stå öppen för att svalka sig.Fasansfullt att el slösas bort på det här vidriga viset. Det gynnar bara kol- och kärnkraftverk utomlands. Dessutom förkortar det livslängden på kylskåpet, vilket för mig sig ännu en belastning på jordens ändliga och knappa resurser.

© www.farbrortorsten.com/listor/listor.php 2007

"Tack" till Greenpeace, PETA, WWF, Fältbiologerna, Animal Liberation Front (ALF), Earth First Movement och Sea Shepherd för inspiration och "bedömningsunderlag".

Roliga Listor

Kropp & samliv


Ekonomi och arbete

Praktiska saker

Listor på allt möjligt

Torstens Miljöbrott


Resultatet av Torstens miljöbrott.

Senaste dumheten
Farbror Torsten-citat
"Förr i tiden fick föräldrarna många barn. Nu är det barnen som får många föräldrar."
Generatorer
Affärsfloskler
Citat
Demonstrationståg
Hor-O-Skåpet
Könsord
Ordstäv
PK-floskler
Pinsamheter
Polisfloskler
Politiska floskler
Raggningsrepliker
Ranelidska
Religion
Sagor & historier
Sexism
Skryt
Ursäkter
Vinprovning
Visdomar
Slumpat Kändiscitat
"Potensmedel stals från kåta."
Norrbottens-Kuriren, som inte ville skriva tält istället för kåta.
Sexistkrig
Nu vrålar en rabiat vänsterfeminist åt Farbror Torsten att han tillhör gubbväldet!
Slumpat namn
Mahmmut Tokas
Ordvits
Svalbards bardval svalde bara valbar bardvalsmat.
Slumpad elakhet
Det vore helbra om du tvingades simma ryggsim i din egen skit, din glop och lätting!

Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare