Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Sök på sajten
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Rasister är vi allihopa!

Rasistskrikarvänstern har förstås tusentals gånger felaktigt anklagat Farbror Torsten för rasism och kallat honom rasist. Man ser sig själv i andra. I alla fall, här kommer alla saker som Torsten blivit kallad rasist för:

Mjölk
Farbror Torsten har alltid druckit mjölk som en liten unge, vilket enligt somliga extremister är rasistiskt. Detta eftersom mörkhyade drabbas av laktosintolerans oftare än ljushyade och därmed är vita som dricker mjölk enligt rasistskrikarvänstern bara ute för att kränka och vara rasistiska. Torsten pimplar massor av mjölk till galningarnas stora förtret.

Flyresor
2016 reste Farbror Torsten med flyget en gång och blev naturligtvis rasistanklagad av Black Lives Matter, eftersom de ansåg att klimatförändringarna är rasistiska. Se även töntutnämningen vecka 25 under 2016.

Vägbygge.
2016 sa Farbror Torsten att han var för vägbygget Förbifart Stockholm och därför blev han rasistanklagad. Orsaken är att vägbygget av rasistfobikerna tolkas som rasistiskt, eftersom det "går förbi utsatta områden" som Tensta.

Glassen 88:an.
En sådan åt Farbror Torsten en gång och blev anklagad för att vara nazist, för åttonde bokstaven i alfabetet är H och 88 kan därmed tolkas som HH som i sin tur kan tolkas som Heil Hitler.

Vita skor.
Farbror Torsten har ofta lortiga skor, men en gång hade han vita skor och gick på svart asfalt. Då skrek "antirasisterna" att Torsten var rasist för han tryckte ned svarta.

Glassen Nogger.
Även denna glass har Torsten ätit, och Nogger låter som samma ord fast med "i" istället för "o" och därmed kom det våldsverkare från fascistiska Antifa och skulle spö Torsten.

Klassisk musik.
Hitler och nazisterna lyssnad på Wagner och andra inom klassisk musik och en gång när Farbror Torsten uttryckte gillande för en sådan låt började rasistslagorden hagla honom i ansiktet.

Pepparkakor och russin.
Sådana äter Farbror Torsten, vilket av somliga ses som symbol för att han vill mosa mörkhyade.

Solbränna.
Massor av sol vill inte Farbror Torsten ha och därför blir han anklagad för att ha fobi för mörkhyade. Egentligen handlar det om att Farbror Torsten inte vill bli ännu rynkigare. Russineffekten du vet.

Våld.
En gång tyckte Farbror Torsten det var fel att våldtäktsmän som invandrat till Sverige ska få stanna och det fick vänsterfeministerna att kalla Torsten för rasist och omänsklig. För enligt vänsterfeministerna ska man gulla med andra kulturer som om de vore småbarn utan ansvar.

Utseende.
En gång gick Farbror Torsten på stan som en vanlig man och fick naturligvis en massa skit bara för att han var man, vit, medelålders och framgångsrik.

Kött.
Farbror Torsten gillar inte rött kött och rasistskrikarna menar att han därmed hatar american natives (rödskinn som de kallades förr i tiden när ingenting var rasistiskt hur rasistiskt det än var).

Knäckebröd.
Det ljusa smöret våldtar och förtrycker det bruna brödet, säger Farbror Torstens kritiker och kallar honom rasist för att han äter knäckebröd med smör på.

Roliga bilder


Farbror Torsten började prata med dessa tre muslimska kvinnor, men då blev han anklagad för att vara rasist. Han han nämligen tagit lite fel på utseendet.


Gissa om Farbror Torsten också sett fel på kläderna och gjort bort sig med rasistanklagelser som följd.


En gång kallade Farbror Torsten en sån här gurka för burka och blev förstås kallad rasist av PK-maffian.

Roliga Listor

Kropp & samliv


Ekonomi och arbete

Praktiska saker

Listor på allt möjligtSenaste dumheten
Farbror Torsten-citat
"Jag är så rädd för trafikolyckor att jag till och med har säkerhetsbältet på mig när jag städar bilen."
Generatorer
Affärsfloskler
Citat
Demonstrationståg
Hor-O-Skåpet
Könsord
Ordstäv
PK-floskler
Pinsamheter
Polisfloskler
Politiska floskler
Raggningsrepliker
Ranelidska
Religion
Sagor & historier
Sexism
Skryt
Ursäkter
Vinprovning
Visdomar
Slumpat Kändiscitat
"Jag tror att det kommer finnas en världsmarknad för ungefär 5 datorer."
Thomas Watson, IBM, 1943.
Sexistkrig
Nu säger en manshatande tokfeminist åt Farbror Torsten att genast ska börja sponsra byxor som möjliggör för kvinnor att kissa stående!
Slumpat namn
Julle Bus
Slumpad ordvits
Vilket djur är spelar mest på lotto?
Svar: Kaskelotten...
Slumpad elakhet
Det vore kul om du skar dig djupt på en något vasst, din kackerlacka!

Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2018


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen  Webbmasters & bloggare