Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbloggat
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Veckans Tönt
Vykort / E-kort
Sök på sajten
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.

Veckans Tönt

Töntarna    Info om utnämningen    Nominera töntar    Arkiverade töntar

Då Farbror Torsten är aggressiv och mörk i sinnet nästan konstant, behöver han (primitiv som han är) hämnas på alla de töntar och allt det töntiga som kommer i hans väg. Utnämningen av Veckans Tönt fungerar således både som en signal till omvärlden och som psykoterapi. Det sistnämnda behöver Farbror Torsten förstås mängder av, helst tillsammans med tung medicinering.

Vecka 25
19 - 25 juni

Veckans töntar är Turkiets militärledning som mot traditionen i landet tillåter töntarna inom den politiska administrationen att göra landet icke-sekulariserat. Det senaste är att bara religiösa lögner om evolutionen ska finnas i skolornas årskurs nio.

Vecka 24
12 - 18 juni

Veckans tönt är Peter Wahlbeck som tagit ett lån han inte kan betala tillbaka till Nordax. Han hoppades enligt uppgifter att banken skulle gå i konkurs så han skulle slippa betala. Man slipper inte betala bara för att en bank går i konkurs. Dessutom är Nordax ett så finansiellt starkt bolag att aktieutdelningen höjdes i våras. Onekligen väldigt offentliga och lätta uppgifter att ta till sig.

Vecka 23
5 - 11 juni

Veckans tönt är Nya Tiders chefredaktör Vávra Suk, som inte vill eller vågar använda ordet Förintelsen, alltså nazistsvinens förintelse av miljoner människor.

Fellowship Baptist Church i Statesville i North Carolina i USA är också veckans töntar. Detta för deras skylt med texten:
"Remember Satan was the first to demand equal rights."

Vecka 22
29 maj - 4 juni

Alla som har tröjor och banderoller med fascistiska loggor som CCCP eller hakkors är töntar. Väx upp och sluta hylla brott mot mänskliga rättigheter. Kommunismen och nazismen dödar.

Vecka 21
22 - 28 maj

Töntar är kvinnorna som galopperar mot patriarkatet. Enligt SVT:s nyhet ska de tydligen göra det, tro det om ni vill.

Vecka 20
15 - 21 maj

Om vi får tro den här artikeln har en uppenbarligen sinnessjuk gubbe i Ryssland försökt stoppa ett virus på nätet med lite kristet "heligt" vatten. Riskerar snarast kortslutning om man har vatten på elektronik.

Tönt är också Christoffer Eriksson på TV4/Fotbollskanalen sedan han utifrån en serie fylletweets plötsligt sett sig själv i Jimmy Åkesson. Eriksson betedde sig i veckan minst lika illa som de som han smutskastar, istället för att vara en mer civiliserad "anttirassizt" och "pollitiskt kårekt".

Vecka 19
8 - 14 maj

Gillar du inte klädkoderna på ett bolag får du jobba någon annanstans. Det känns mest som effektsökeri och tönteri att göra en stor sak av att vissa religiösa symboler inte får användas i alla yrken.

Vecka 18
1 - 7 maj

Töntar är alla som ställer tokiga motioner till Miljöpartiets partistämma.

Även alla diktaturälskande hycklare är töntar. Exempelvis Vänsterpartiet som hyllade folkförtryckarstater på 1 maj.

Vecka 17
24 - 30 april

Töntar är amerikanska Nordstrom som försöker säljal smutsiga jeans för 425 dollar. Byxorna är för töntar som inte arbetar fysiskt men som ändå vill se sådana ut. Försmutsade byxor är ju till och med töntigare än förslitna. Undrar om de luktar också.

Vecka 16
17 - 23 april

Veckans töntar är vänsterfascistiska Antifa, eftersom de är så rädda för åsiktsfrihet samt är våldsamma då de saknar argument. Enligt denna video försökte men misslyckas Antifa förstöra en demonstration. Död åt kommunismen!

Töntar är även handbollsfans skämmer ut sig genom att kasta piss och vara rastistsvin. Ungerska Ferencvaros verkar ha många galna töntar som fans. Död åt nazismen!

Vecka 15
10 - 16 april

Veckans töntar är de naiva personer som vände kappan efter vinden efter terrordådet i Stockholm förra veckan. Först twitterhånade socialdemokraterna Anders Lindberg på Aftonbladet, sossevetaren Ulf Bjäreld, Pavlos Cavelier Biza på SSU, samt Eric Rosén på Politism KD:S förslag om fler poliser. Från hånet den 6 april till denna veckas nya linje från Socialdemokratiska partiet med många fler poliser framöver. Måste socialister hyckla eller gör de det frivilligt?

Vecka 14
3 - 9 april

Veckans töntar är alla som hyllade socialismen i Venezuela. Vänstervridna ledarskribenter på tidningar, kulturtöntar, vissa i PK-media.

Vecka 13
28 mars - 2 april

Veckans tönt är F!-extremisten och partiledaren Victoria Kawesa som hittat på lite rasism där den inte finns. Borde hon inte skaffa sig en riktig utbildning istället för genusvetenskap?

Vecka 12
20 - 27 mars

Veckans tönt är Gwyneth Paltrow för hennes dåliga vaginaråd.

Vecka 11
13 - 19 mars

Veckans töntar är Kanal5:s Piff&Puff-duo Fredrik och Filip, för de likt feministerna i F! tror att fräckisar på bekostnad av män leder till våldtäkt på kvinnor.

Vecka 10
6 - 12 mars

Veckans töntar är gängen med pojkarna med väldigt små kukar som bråkade och kastade sten på en skola i Hallsberg.

Töntar är förstås även Byggnads styrelse som poserar på foto iförda vad som kan vara feministernas senaste drag, Pussyhats".

Vecka 9
27 februari - 5 mars

Veckans tönt är den sexistiska mininassen Janusz Korwin-Mikke, som tydligen inte vill ha lika lön för lika arbete.

Vecka 8
20 - 26 februari

Veckans töntar är rasisterna som hånar invandrare för deras svenska så fort de inte "tycker rätt". Exempel på rasister är "professor" Mårten Schultz och människorrättsbrottslingarnas supporter Jenny Bengtsson (V), ja det är sant - hon har hyllat diktator Castro på Kuba.

Vecka 7
13 - 19 februari

Veckans töntar är alla sverigedemokrater, för de är lika överrepresenterade i brottsstatistiken som vissa invandrargrupper. I alla fall enligt Leif GW Persson i förra veckans Veckans Brott. Ändå håller Sverigedemokraterna på och pratar om lag och ordning. Får de som de vill när det gäller ökningen av antalet poliser i landet kommer ju flera sverigedemokrater att åka i fängelse.

Veckans töntar är även alla lydiga flickor i den svenska Socialdemokratiska regeringen som dolda sitt hår under regeringsbesöket i Iran. Tydligen viktigt för feministerna att rätta in sig i ledet i männens värld.

Vecka 6
6 - 12 februari

Veckans töntar är alla vänsterextrimister som kastar sten på polisen och polishundar, anfaller McDonaldsrestauranger och försöker stoppa meningsmotståndare med våld. Orsaken till att de är töntar är inte bara de utan att de enligt tysk undersökning bor hemma hos sina föräldrar i 92 procent av fallen. Nu ska vi inte tro på allt i media. Det kanske bara är 90 procent av de här snorungarna som bor hemma hos mamma och pappa och sen rusar ut på gatorna och tror de vet något om något.

Vecka 5
30 januari - 5 februari

Veckans töntar är djurrättsextremisterna i PETA, som uppmanar Games Workshop att inte ha karaktärer med päls i Warhammer. PETA är rädda för att något som är okej för normala människor ska uppfattas som okej om det ser ut som att små plastfigurer har det. Päls är okej, i alla fall om det är konstgjord päls.

Vecka 4
23 - 29 januari

Veckans tönt är Donald Trumps pressekreterare Sean Spicer som vägrade svara på frågor och visa upp bildbevis när han hävdade att det var mer människor än någonsin när "Ronald McDonald Trump" svor presidenteden. De bilder som figurerar i media som motbevisar Spicer ger bara halva sanningen, eftersom det var olika många människor vid olika klockslag och som följde det hela via webben och TV.

Tönt är även Gambias minidiktator Yahya Jammeh som trots valförlusten inte ville ge sig och erkänna sig besegrad. Först när utländsk militär och alla andra länder runt omkring hutade åt honom fick den maktkåta gubbjäveln ge sig.

Vecka 3
16 - 22 januari

Veckans töntar är alla som spyr hat och hot mot hockeykommentatorn Lena Sundqvist.

Vecka 2
9 - 15 januari

Veckans töntar är alla som tror Sverige klarar sig utan militärt försvar.

Vecka 1
2 - 8 januari

Veckans töntar är alla som skjuter fyrverkeripjäser mot folk. Särskilt svinen som skjuter mot räddningspersonalen.


Se även arkivet med äldre töntar.


Hämnas på Torsten

En Typisk Tönt
Blogg med humor och elakheter. Roliga bloggar.
Detta är en kommunist eller en typisk tönt, vilket enligt en viss Farbror i regel är samma sak - hämnas på Torsten så här.
Tönträknare
Antal töntiga handlingar i Sverige senaste 24 timmarna:
12 777 841
Senaste dumheten
Farbror Torsten-citat
"Om kärnvapenkrig bryter ut behöver du inte bry dig om den här meningen."
Generatorer
Affärsfloskler
Citat
Demonstrationståg
Hor-O-Skåpet
Könsord
Ordstäv
PK-floskler
Pinsamheter
Polisfloskler
Politiska floskler
Raggningsrepliker
Ranelidska
Religion
Sagor & historier
Sexism
Skryt
Ursäkter
Vinprovning
Visdomar
Slumpat Kändiscitat
"Medan min kropp sov tror jag att min själ for med ett trekantigt ufo till Venus."
Miyuki Hatoyama, japansk premiärministerhustru, 2009.
Sexistkrig
Även idag säger den sexistiska Gudrun Schyman åt Farbror Torsten att han är kollektivt ansvarig för alla våldtäkter!
Slumpat namn
Mogadir Pluttson
Slumpad ordvits
De som bor i Höör tycker inte om när polisen släpper brottslingar utan förhör.
Slumpad elakhet
Det vore gott om du sprack mitt itu, din lortiga såskopp!

Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2017


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen  Webbmasters & bloggare