Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Floskeltoppen

En floskel är ett citat som är fullt av klichéer och tomma ord. Topplistan här innehåller hemskt nog bara sådana! Ibland används floskler för att dölja okunskap, ibland av misstag, ibland för att personen som säger floskeln inte vill svara på frågan. Det handlar åtminstone här inte om komiker som sagt något roligt avsiktligt, men det blir roligt ändå.

De 10 bästa flosklerna

"Jag har aldrig sagt att jag inte har en aning om det mesta av det där som du säger att jag har sagt att jag inte vet något om."
Elliott Abrams, bitr utrikesminister i USA 1987.

"Jag har svårt att intellektuellt ta ställning till frågan, så jag tar istället svaret på förra frågan en gång till."
Jan O Karlsson (S) när han i början av 2000-talet som socialistisk minister inte ville svara på en fråga.

"Det är en mycket elegant ställd fråga, som hedrar sin frågeställare."
Jan O Karlsson när han i början av 2000-talet var socialistiskt statsråd och inte ville svara på en fråga

"Jag ställde inga frågor därför att jag var helt inkompetent att ställa några."
Thomas Jisander, som i januari 2007 återigen erkände att han var för okunnig och oduglig för att förstå att bolaget Trustor höll på att plundras. Detta trots att miljonerna rullade in på hans konton.

"Greenerna är så snabba att bollen inte stannar förrän den slutar rulla."
Göran Zachrisson, legendarisk golfkommentator.

"Den här putten är från ett sådant avstånd att antingen går den i eller så missar han."
Göran Zachrisson, legendarisk golfkommentator.

"Polisen ser allvarligt på händelsen."
Programmet Efterlyst i TV3 kommmenterar trippelmordet i Härnösand. No kidding, Sherlock! Ser polisen allvarligt på ett trippelmord?!

"Vår satsning på den amerikanska dollarn har inte burit den frukt som man kunde hoppats på. Det beror framför allt på den amerikanska dollarn."
Kundtidningen Placera.nu nr1 2009. No kidding, Einstein.

"Men skulle USA, ensamt eller tillsammans med Storbritannien – anfalla Irak utan att detta sanktionerats av FN: s säkerhetsråd, så kommer LO att agera."
Wanja Lundby-Wedin i LO har storhetsvansinne. Undrar vad lilla svenska fackorganisationen LO gjorde mot stora landet USA som hämnd när amerikanerna och deras allierade raderade ut den ondskefulle Saddam Hussein i Irak.

"Hockeyproffset berättar allt om olyckan: Jag kommer inte ihåg någonting."
Expressen misslyckas igen.

Floskler från kommunister och nazister

Här kommer ett litet urval med dumheter och floskler från extremister.

"Redan på sextiotalet när vi diskuterade reklambranschen skrev jag ju att sådana personer som gör reklam mot betalning är andens stjärtgossar om de är män och intellektets horor om de är kvinnor; föraktligt folk som säljer sig för pengar."
Kommunistsvinet Jan Myrdal sågar reklambranschen.

"Vissa personer brukar hävda att den klassiske tyske diktaren William Shakespeare hör hemma i den engelska litteraturen, eftesom han råkade födas i Stratford-on-Avon och av de engelska myndigheterna tvingades att skriva på engelska."
Tyska tidskriften Deutscher Weckruf und Beobachter, 1940. Nazismens kreatur kan tydligen ljuga lika mycket som kommunistdiktaturer.

"Kim Jong Il visade naturlig fallenhet för sporten och (...) vår store ledare hade gått de 18 hålen på 34 slag, d.v.s. 38 under par."
Nordkoreanskt pressmeddelande om första golfrundan för kommunistdiktatorn Kim Jong Il.

"...finansiella marknader är lika mordiska och ödesdigra mot människans frihet på en internationell nivå som de värsta politiska och militära tyrannierna i vår tid."
Bernard Cassen, i den pro-franska protektioniströrelsen Attac, i ett föredrag 24 juni 1999. Alla gillar tydligen inte bra avkastning på besparingar.

"...vi måste återvända till självförsörjande ekonomier, och inte till exportledda ekonomier, som visat sig vara ett stort misslyckande."
Attacs chefsdåre Bernard Cassen, 2000. Självförsörjande ekonomier kan per definition aldrig lyckas lika bra som de som handlar med andra länder. Det är enkel nybörjarkunskap i nationalekonomi.

"Kuba är det land i regionen som de senaste 40 åren bäst har försvarat de mänskliga rättigheterna."
Det snurrar till för kommunisten Mikael Wiehe, 2007.

"De vita bodde i grottor när vi byggde imperier... Vi sysslade med filosofi och astrologi och matematik långt innan Sokrates och de där andra grekiska bögarna började med det."
Al Sharpton, amerikansk predikant, 1994. Även mörkhyade kan tydligen vara rasister och bögfobiker.Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare