Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Farbror Torstens Satirtidning

Torsten

Nyheter

Löpsedeln

TV-guide

Sponsorer

Annonstorget

Partiledare Juholts egen berättelse

Ja, hej det är jag som är Socialdemokraternas partiledare. Jag har här beslutat att han som skriver ut detta skall forma en mänsklig och ödmjuk, samt varm bild av mig. Ni förstår, jag har haft svårt att nå ut till den lilla mannen på gatan. Eller den vanliga medborgaren i kungariket Sverige.

För att göra texten om mig själv mer genuin och äkta, har jag valt att krydda min beskrivning av mig själv med utvalda citat och visdomsord som jag tagit del av från nätet, men som jag inlemmat i mig så att de blivit en del av mig. Så att jag nu anser att det är mina citat.

Även det här att jag gör charmiga klavertramp, titt som tätt. Tycker jag gör mig mer mänsklig! Den här pudelturnèn runt om i Sverige visar bara vilken ödmjuk och fin människa jag är. Att jag så skapar kriser ideligen, är alltså ett medvetet drag av mig. Som psykiatrikern Cullberg så sant kom fram till, så utvecklas man av kriser. Det är därför jag ser till att skapa sådana, för att därigenom utvecklas och bli den partiledare som till slut är i nirvana med partilinjen. Ja, ifall vi nu hade en sådan, vill säga.

Även min närbo har bidragit med citat här i texten, då hon hela tiden säger klokheter, som det tar dagar för mig att komma ifatt med att anteckna.Det gör mig så mer levande och på det sättet tar ni del av vem jag är och tar även del av den samlade klokskapen från min varbo!

Jag får säga som min sambo en gång sade om Reinfeldt: "Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker".
Ja, det tänker jag faktiskt om Mona Sahlin. Eller som jag sade till min son igår vid inomhusbadet att när man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

Förhållandet med min mambo kan sammanfattas med förhållandet till det vackra franska språket. vilket är ungefär som förhållandet till min shitbo. Jag känner dem, jag älskar dem, men jag behärskar dem inte.

Om partiledararbetet kan jag säga följande att när en politiker säger att vi sitter i samma båt så var på din vakt, betyder det att det är du som skall ro. Sedan tycker jag inte om följande som jag hörde på stureplan igår. Det var två äldre herrar på en bänk, den ene sade "det finns två sorters politiker: de som kan prata strunt över vilket ämne som helst och de som över huvud taget inte behöver något ämne." Fördomar gav denne herre uttryck för och det visar på att han inte vet något om politiken.

Jag tycker det är viktigt att ni får en bild av mig som skulle kunna vara den ni har om andra.

Jag har många intressen och kan med dem appellera till flera olika befolkningsgrupper!

Älskar damfotboll och tycker att Alice Bailey borde få flera chanser att spela i startelvan

Gillar natur och mark och har bestigit höga berg då jag varit i närheten av ett land som innehar sådana, samt min surbo.

Jag gillar olika kulturer och religioner. Detta med Buddha och det femte hjulet, är en bra lära.

Jag är också esoteriskt bevandrad då jag kollat upp att min hurbos måne befann sig i stenbocken då hon föddes. Tror även att himlavalvet är inblandat i var månen befann sig då.

Ja, det är något av mina intressen! Känner här att jag öppnat upp och blivit personlig med er här, i textform, förstås

Eller som min far brukar säga "Om jag ska tro på något som jag inte ser, då föredrar jag under framför baciller." För er som inte vet något om politik, kan jag bara säga till er så att ni får en klarare uppfattning vad det innebär nämligen att du antar att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig. Ja, får du in rätt bild då?

Ja, jag är uppväxt i det formidabla Oskarshamn och därför känner jag mig som en svensk. Min käcka mustasch beslöt jag att odla med hjälp och bistånd från min hurbo. När det gäller mitt hem så kan jag säga att det är min borg. Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag, Jag joggar ofta tillsammans med min särbo på fritiden. Jag och min sakbo är ett team. Om mig själv kan jag säga att jag är en sann arbetare.

Många av ungdomen av idag vet inte vad en arbetare är. Då brukar jag förklara det för dem "En sann arbetare är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli." Vilket verkligen är klargörande. Jag kan sätta ord på bilder och förklara svårbegripliga saker på ett lätt sätt så att alla förstår. Därför är det inte svårt att förstå att jag ett tag försökte bli pedagog.

För att bli folklig så berättade den förre statsministern Tage Erlander en rolig historia i teve, då det begav sig. Själv tror jag att genomslagskraften är större via webben och poeter.se i att bli folklig. För att rida lite på vågen som Erlander en gång bildade ur sitt själsliga hav, jösses jag blev poetisk! Hrum,sts. Jag tänkte så skriva ned här hur det var då jag berättade om fartbegränsningens betydelse för biltrafiken och vad som händer vid en krock, är att det inte är farten som dödar....utan smällen! Det framhöll jag för engelska premiärministern Gordon Brown då jag var på besök där i London.. I min översättning då:

It´s not the fart that kill you... it´s the smell! Det tycker jag är en käpphäst jag har så, att förklara sammanhangen för människor och upplysa dem lite.

Ibland under livets gång så kan man få ångest angående existentiella problem. Till den nödställde som lider har jag följande råd att ge för att visa, att man inte alls behöver bli rädd när man hoppar till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. Jag har faktiskt ett motto som lyder "Det är bättre att vara omsorgsfullt overksam än att arbeta slarvigt." Den brukar jag följa faktiskt. Sedan har jag en fritid efter arbetet. Det är att vara overksam, Det kan sägas såhär: Så ljuvt det är att göra ingenting, och sedan vila efteråt.

Min far har gett mig mycket, bland annat så sade han följande visdomsord då jag var åtta år "kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra." Min barndom var härlig och jag minns väldigt tidigt att mina föräldrar alltid funnits där för mig, ända sen jag var ungefär sju. Det är viktig med sådana föräldrar, därför att det ingjuter mod i en som litet barn. Min far var affärsman och bland annat sålde han ett parti vattenskadade tvättmaskiner, dom sålde han oerhört billigt.

Sedan tänkte jag avsluta citaten med en alldeles egen sådan:Ibland gäller det när man är ute och handlar att vara medveten om vad man får tillbaka, är det riksdaler, kronor eller spänn?

Det orden säger så mycket tycker jag ifall valutan inte är i euro. Min far hade även det där ekonomiska tänket. Ett sätt att tänka som jag ärvt från honom. Att tänka att någon vill ge en, en tredjedel av intäkterna. Men tycka att man ska ha minst en fjärdedel. Att tänka så är fel. Det lärde jag således av min far. Därför gillar jag att ta vara på olika bidrag man kanske har rätt till.

Håkan Juholt, partiordförande Socialdemokratiska Arbetarepartiet
November 2011.


Äldre satirnyheter

Aftonbladets ärliga ingress

Fingerprints huvudägare på jakt

Nordkoreas diktator i SVT:s studio

Emission Impossible

Nytt godis ligger illa till

Reportage: De vise männens pokerprotest

Kungen läxade upp Putin

Löfven: Jag är ingen blobfisk!

Kallas Kaviar

Leif GW har ätit upp Fridolin

Kungen släkte storbranden

Ökad nynazism på bibliotek

Hallå där, Ann Nalbom på SL....

Putin ville tända OS-elden själv

Kalle Anka i strippskandal

Nytt Tintin-album

Storsjöodjuret fångat på foto

Juholts egen story

Håkan Juholt - Världens snabbaste man

Antal gånger kungen varit otrogen

Ronald McDonald i ny sexskandal

Äldsta föremålet i Antikrundan

Peter Forsberg har skaffat rollator

Klüfts bror Gollum OS-satsar

Farbror Torsten ny på Mount Rushmore

Nu är det inne med ful frilla

Ronald McDonald arresterad

Fuglesang bötfälld för fortkörning med rymdraket

Medicin dyslexi hittat mot

Är riksbankschefen nazist?

Rolling Stones trummis osminkad

Försvarets nya fordon

Kvinnor rikare än män

Sveriges nya stjärnpolitiker

Reinfeldts huvud växer

Göran Persson blir sumo

Göran Persson startade Tsunamin

Johan Glans Metros nya logga

17 dödsolyckor på en dag

Nu har helvetet frusit till is

Systembolagets sprit och pengar slut

Saddam inte fast
(Nytt fönster)

Cannabis tillåts i New York
(Nytt fönster)

Nazistmisstankar mot Göran Persson

McDonalds i porrskandal

USA:s väljare hånas

Nils Holgersson blir flygbolag

Michael Jackson flydde på trehjuling

Hamster vinner US Open
(Nytt fönster)

Olydig hamster efterlyst

Mario anfaller WTC
(Nytt fönster)


Äldre Satirtelegram

Stefan Löfven tar ansvar

Sveriges mest anmälda person

Smaklös tårtskandal

Arge Snickaren arg efter plankning

Christina Lugnet bjuder in till avtackning

Hormonverkets nya påbud

Arbetslösa stoppade askmolnet på Island

Snövit har fått sparken efter sexskandal

Khadaffi redo använda senapsgas

Diskriminerande diskrimineringsombudsman diskad

Armens nya fordon försvunna

Två års avstängning kan ge två års avstängning för Nigerias fotbollslandslag.

Fynd av klass hos Michael Jackson

SEB:s Bank o mat bantas bort

Den ursinniga attacken med Anders Borg

Nobels fredspris till Nordkoreas diktator Kim Jong-Il

Al Gore är Djävulens sändebud

Oppositionen leder oändligt stort över regeringen

Persson och Harrysson har fuckat upp klimatet

Sanningen om Carl Bildts affärer

Göran Persson sängfyndar

Robert Gustafsson ny utrikesminister

Nya tider i Rosenbad

Huliganer planerade tigerattack

Lars Lagerbäck ger svar på tal

Nya lögner om Svennis

TV-galning bakom hinderloppsskandalen

Serbien och Montenegro


Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare