Huvudmenyn
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humorbilder
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Ny Humor

Ny humor från Farbror Torsten finns på den mobilanpassade humorsajten.

Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Klimatordlista

Det råder permafrost i Farbror Torstens relationer till andra människor. I ett illa genomfört försök att blidka åtminstone några människor har han här svängt ihop en klimatordlista. Detta för att visa att han bryr sig om klimatet, hur nu en socialt död man med ett hjärta av is som aldrig smälter skulle kunna bry sig. Allra minst om klimatet, Farbror Torsten kan ju inte ens kontrollera sitt eget klimat. Istället är han inkontinent och lägger bromsspår i kalsongerna mest hela tiden. Dessutom har han begått många allvarliga miljöbrott.

Klimatet i klimatdebatten är HETT just nu, många har klimatet VARMT om hjärtat. Vissa HETlevrade blir ELD och LÅGOR när det HETTAR till, medan andra håller huvudet KALLT och bara TINAR UPP lite grann.

KLIMATORD     SANN OCH VERKLIG DEFINITION UTAN HUMOR
AGW Antropogen Global Uppvärmning, men på engelska. Går ut på att det är vi människor som orsakar klimatförändringarna, INTE solen, havsströmmar, vulkanutbrott, etc.
Al Gore Domedagsprofet vars efternamn betyder stelnat blod. Är även (i handling, ej i retorik) en ärkekapitalist som tjänat miljarder på att skrämma och oroa människor med att deras barns framtid är hotad.
Antiklimatmöte Ett möte där man beslutar att klimatets förändringar ska förbjudas och stoppas.
Farbror Torsten Fiser en massa metangaser, som ger mer växthuseffekt än koldioxid. Dessutom andas han hela tiden, och släpper därmed ut CO2 också. Och hans leverne och miljöbrott ska vi inte ens tala om.
Greenpeace Engelskt ord som på svenska blir "grönpiss", alltså en sjukdom där ditt kiss blir grönt.
IPCC En förkortning, vad trodde du din dummer?!
Klimataktion En åtgärd för att få klimatet att lyda order, vilket betyder att klimatpåverkande saker som solen och vattenånga också ska påverkas. Det är med andra ord personer med hybris eller sinnessjukdomar som på allvar försöker påverka en stjärna som är en miljon gånger större är jorden.
Klimatalarmist Orolig Krösa-Maja som likt ett brandlarm varnar för att klimatet kommer och tar oss.
Klimatbanta Namn på patetiska försök att få klimatet att gå ned i koldioxidvikt.
Klimatbekämpning Motstånd till klimatets existens och dess variationer.
KlimatbovKlimatet förändras och rånar våra barn på dess framtid.
KlimatdebattenTroende mot icke troende i den nya klimatreligionen diskuterar allt mera hätskt.
KlimatdravelOnyanserad skrämselpropaganda och annan misinformation om klimatet och att allt är människans och civilisationens fel.
Klimateriet När klimatet genomlider hormonella förändringar kan dess känslor svalla och det blir oväder. Jmf med klimakteriet.
Klimatförnekare Rabiat tomte(?) som förnekar att klimatet alls existerar. Används felaktigt som skällord av klimatalarmister och klimathysteriker när de menar klimatskeptiker.
Klimatförstörelse Sker när det blir kallare, för då har klimatet förstört för de klimatalarmister som hävdar att det blir allt varmare.
Klimatförändringar Naturliga variationer som inträffat oavbrutet sedan planeten skapades, men nu ska människan ändå ta kontroll över dessa. Och den som inte ställer upp på det kallas för förrädare av framstående ekonom med skägg! Paul Krugman, alltså.
Klimathitler En lika rabiat som hysterisk tokstolle som är beredd att orsaka vilka skador på samhället som helst för att få "rädda klimatet" och hela världen. En klimathitler saknar verklighetsförankring och bygger ofta sin argumentation på hot och skrämseltaktik.
KlimathjärntvättAtt alla måste tro att det enbart är människans fel att klimatet förändras.
Klimathot Ett hot mot klimatet, ex "Passa dig jävligt noga dumma Klimat, annars åker du på spö!"
KlimathysterikerEn domedagstroende som är helt hysterisk när det gäller klimathot. Tror på klimatets förstörelse inom kort och att det är människors fel.
Klimatjetsettare Al Gore eller liknande profet, som jetsettar världen runt i sitt privata flygplan som spyr ut koldioxid samtidigt som han uppmanar alla andra att rädda världen från undergång genom att inte bidra till utsläpp av koldioxid. Klimatjetsettarnas dubbelmoral är ökänd.
KlimatkampKampen att få klimatet att lyda order och göra som vi människor vill.
KlimatkriminellAlla som inte håller med och lyder Al Gores klimatreligion bemämns som kriminella av klimathitlers. Särskilt de som begår vidriga miljöbrott.
KlimatkrisNär klimatet krisar rör sig miljövännerna snabbare än blixten.
KlimatkänsligNågon som är känslig för klimatets svängningar.
KlimatlarmNär larmet går i huvudet på en klimatalarmist.
KlimatlösningNär klimatet får utlösning.
KlimatmatDet går inte att äta upp klimatet, din ärthjärna! Men om du äter annorlunda så kanske inte klimatet äter upp dig.
KlimatmöteMänniskor frälsta i den nya klimatreligionen träffas för att hålla med varandra och försöka förändra samhället för att blidka den store klimatguden.
KlimatneutralPerson som inte bryr sig om det regnar, snöar eller är soligt.
KlimatofferStackare som råkat illa ut i klimatdebatten.
KlimatosmartAllt som en klimatalarmister råkar ogilla för stunden.
KlimatpolitikIdéer och regelverk för att styra över människor med ursäkten att det är nödvändigt för klimatet.
KlimatreformistMaktkåt snubbe som försöker ändra på klimatet trots att klimatet stretar emot.
KlimatreligionUtgörs av klimatreligiösa som tror blint och saligt på att klimatförändringarna kommer att innebära världens undergång eller något lika galet.
KlimatskeptikerPerson som är skeptisk till att vi har ett klimat, alternativt en person som inte tror blint på allt som sägs om klimatet.
KlimatsmartAllt som klimatalarmister råkar gilla för stunden. Ordets innebörd ändras över tiden i takt med att nya forskningsresultat kommer.
KlimatsäkerNär klimatet har självförtroende och är säker på sin sak, alternativt något som klimatalarmisterna hävdar inte påverkar klimatet.
Klimattips1 Klimatet förändras p g a. människans koldioxidusläpp
X Människan påverkar bara lite grann.
2 Det är solen, havsströmmar, vulkaner och annat som styr klimatet. Inte människor.
KlimatvänligIngen har egentligen fått ett rakt svar från Klimatet om vad hon egentligen gillar, men det som benämns som klimatvänligt är det som klimatalarmister hävdar att klimatet gillar. Ordet klimatvänlig används ofta i marknadsföring, även av miljöfarliga produkter som sprayflaskor med lösningsmedel.
KoldioxidEn naturlig gas som möjliggör liv på jorden och att växter kan växa. Även något människor andas ut. Så hur jädra farlig kan gasen vara? Oooohhhh, jag är så rädd! Hjälp, Hjälp! Koldioxiden kommer och tar oss! HUUUUUU!!
Koldioxidbanta Anorektiskt lagd individ som äter koldioxid typ max en gång i veckan, och då bara som mellanmål eller nåt.
KoldioxiddirektörChef som av dubiösa skäl försöker bestämma över en av naturens många nödvändiga gaser.
KoldioxidkompenseraNågot nojiga mesar gör för att de har dåligt samvete av att vara människa.
Krugman, Paul Fick 2008 ett fint ekonomipris av Sveriges Riksbank, och som strax därefter menade att du är en förrädare om du inte tror att världens undergång på grund av uppvärmning orsakad av människor är nära.
MassdödDet brutalaste men effektivaste sättet att minska människans påverkan på klimatet. Ju fler människor som dödas, eller aldrig får födas, desto effektivare.
Miljöbistånd Meningslösa patetiska gåvor i miljöns namn för att lindra det egna samvetet.
MiljöhotOm miljön inte är tillräckligt hot, kan du hotta upp den.
MiljövänPerson som uppger sig arbeta för miljö och klimat, vilket kan betyda nästan vilka arbetsuppgifter som helst. Lyder alla miljölagar oavsett konsekvens för miljön. Ibland för att stilla det egna samvetet, ibland av ren okunnighet.
MiljöåtgärderÅtgärder för att stoppa miljön och få den att lyda order. För hur ska annars statistiken kunna se snygg ut igen?
VäxthuseffektKoldioxid som stannar kvar och göder växterna, så att färre människor behöver svälta. Dessutom blir somrarna längre och varmare. Bra, säger Farbror Torsten. Dåligt så innerst in i hel-vete och hel-råg, säger klimatalamisterna. Och klimatet, det säger ingenting alls.
VäxthusgaserGaser som värmer upp vår planet, t ex koldioxen du andas ut och metangaserna du fiser ut. Så håll genast andan i all evighet och sluta fjärta ögona böj!

Länktips: Andra kritiska förklaringar på klimatord.


Roliga utbildningar

Språk och ord:

Blogga feministiskt

Bostadsfloskler

Danska

Engelska

Finska

Journalism

Klimatordlista

Norska

Norrländska

Ordbajsa

Skånska

Stockholmska

Värmländska

Känslor:

Dejtingordlista

Elakhet

Kärlek & raggning

Samliv - män och kvinnor

Uppvakta & dejta dig själv


Djur och annan mat:

Kattvikning

Jakt

Hundfotografering

Matlagning

Paket- och julklappsinslagning

Äta avlång mat

Praktiskt och annat:

Bada i Havet

Brandsläckare

Guider med bilder

Handhygien

Kontaktlinser

Politiskt korrekt

Raka dig

Sjukdomsskydd

Städning

Yoga

Tentor


Naturvetenskapliga Fakta:

Bitterpitten

Extremisten

Grundämnet Byråkratium


Senaste dumheten
Farbror Torsten-citat
"Visst påverkar rökning utseendet. Se bara på böckling."
Generatorer
Affärsfloskler
Citat
Demonstrationståg
Hor-O-Skåpet
Könsord
Ordstäv
PK-floskler
Pinsamheter
Polisfloskler
Politiska floskler
Raggningsrepliker
Ranelidska
Religion
Sagor & historier
Sexism
Skryt
Ursäkter
Vinprovning
Visdomar
Slumpat Kändiscitat
"Nej, före 35 års ålder bör det bara otänkbart för en kvinna att ta körkort. Förmodligen skulle antalet olyckor minska drastiskt också. I alla fall skulle det bli bättre ordning här i samhället."
Den sexistiska och lobotomerade signaturen "I S Broby" en insändare.
Sexistkrig
Nu vrålar en beundrare av det ondskefulla och galna SCUM-manifestet åt Farbror Torsten att kvinnor alltid har rätt gentemot honom!
Slumpat namn
Carl-Puttrick Seurkhart
Ordvits
Jag tycker inte om öknen, eftersom min humor blir så torr.
Slumpad elakhet
Det vore härligt om du fick alla dina ägodelar sprängda i luften, du världens största idiot!

Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2021


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Webbmasters & bloggare