Huvudmenyn
Bilder - Roliga
Brevgeneratorer
Elakheter
Filmer & klipp
Humornyheter
Listor
Namnhumor
Om Torsten & sajten
Ordvitsar
Politiska skämt
Roliga Historier
Satirnyheter
Spel
Tecknat
Tester
Texter
Tjänster
Utbildningar
Vykort / E-kort
Sök på sajten
Senaste Besökaren
Humor bl a i form av sådana här roliga bilder.
Passande rubrik

Är du trött på PK-muppar? Läs Elakingens blogg.

Krönikor och kåserier

Berättelser  Limerickar  Krönikor  Filmrecensioner  Roliga Dikter  Sorgligt  Sagor  Övrigt

Därför är jag en äldre kvinna med sexproblem

Nu ska jag avslöja en hemlighet. Trots att jag i normala fall är en man, brukar jag ibland vara en kvinna. Som sådan har jag varit otrogen på utlandssemester med en granne utan att jag ångrat mig efteråt. Men jag har å andra sidan tyckt att det är viktigare med kyssar och kel än sex. Andra problem jag som kvinna stött på är att jag haft en man med impotensproblem, vilket gjorde att min självkänsla försvann och jag blev förbannad. Men problemet löste vi med terapi.

En gång var jag en sambotjej som brukade ha sexfantasier om en kompis, och påstått att den kändis jag helst vill ha sex med i mina fantasier är Göran Persson. I övrigt är jag en kvinna som sexfantiserar varje dag, oftast på jobbet, ibland om andra kvinnor, och dessutom lever ut fantasierna, vilka utspelas i naturen. Det förklarar jag genom att jag kan få orgasm enbart genom att tänka på en sexfantasi.

Bland mina bravader märks också att jag varit en singelkvinna, som varit mer otrogen på sommaren eftersom suget efter sex ökade då p.g.a. värmen. Hängmattan var vanligaste utesexet, samtidigt som att se partnern slöa i hängmattan var det mest avtändande. Vanligast var det dock med utesex inne på ett utedass! Trots att jag helst skulle vilja ha utesex på balkongen. Efter en krogrunda var jag otrogen, och nästa sommar vill jag testa analsex.

Sen har jag ansett att "ju mer desto bättre" gäller vid ett flertal olika samlagsställningar och typer av sex. Jag har även haft en hög ålder. Och en ung ålder. Och en ålder där emellan. I samma veva till och med.

Är jag knäpp? Ja kanske, men det har ingenting (inte mycket i alla fall) att göra med det som jag just har avslöjat här ovan. Erkännandet är bara en liten protest. Det är nämligen så att det är väldigt lätt för vemsomhelst att fylla i vadsomhelst när det gäller statistiska undersökningar på Internet. Förutom rena lögner blir urvalet fel, det är inte slumpmässigt utvalda personer som deltar i enkäterna, utan bara de som besöker sajt och som orkar bry sig svara. Och det kan vara en viss typ av människor, vilket kan leda till en snedvridning av resultatet.

Dessutom är det många som inte har tillgång till Internet. Somliga i Sverige har ju inte ens tillgång till el. Andra kanske vill manipulera undersökningarnas resultat av diverse skäl, exempelvis för att det gynnar dem, alternativt fyller i vad tok som helst av mer principiella skäl - precis som jag.

Men trots alla dessa brister så används ibland undersökningarna som om de vore fullt trovärdiga eller vetenskapliga. Och därför protesterar jag genom att fylla i en massa påhittat ofta om mitt sexliv, exempelvis den där gången jag påstod att jag (som man) varit otrogen under semesterresa med en granne, men ångrat mig efteråt. Eller när jag uppgav att jag flera gånger i månader är för lat för att ha sex.

Man borde lägga ut en enkät på Internet och försöka ta reda hur många som medvetet hittar på svaren i sådana undersökningar. Synd bara att man inte kan lita på resultatet.

Farbror Torsten
www.FarbrorTorsten.com
Skriv ut sidan      Till texterstartsidan

Senaste dumheten
Farbror Torsten-citat
"En asfull kompis är en asrolig kompis."
Generatorer
Affärsfloskler
Citat
Demonstrationståg
Hor-O-Skåpet
Könsord
Ordstäv
PK-floskler
Pinsamheter
Polisfloskler
Politiska floskler
Raggningsrepliker
Ranelidska
Religion
Sagor & historier
Sexism
Skryt
Ursäkter
Vinprovning
Visdomar
Slumpat Kändiscitat
"Ingen tyckte om min film utom publiken."
Alfred Hitchcock.
Sexistkrig
Just nu vrålar bluffprofessorn Eva Lundgren åt Farbror Torsten att hans pung är ondskefull!
Slumpat namn
Fjalar Nallesson
Slumpad ordvits
Två palmer: Do you löv me?
- Näver!
Slumpad elakhet
Det vore underbart om du fick en obotlig blodsjukdom, din smutsiga galna babian!

Copyright www.FarbrorTorsten.com 1997 - 2019


Annonsera - Ads  English humor  Hjälp till  Kontakt & info  Länksamlingen  Webbmasters & bloggare